Eihän naiset pelaa Jefuu, vai pelaako?

Kotka Eagles Ladiesin alku sijoittuu vuoden 2015 elokuuhun, tätä ennen oli muutama aktiivinen harjoittelija, jotka harjoittelivat juniorijoukkueen mukana. Alku starttasi tryouttien myötä ja sitä kautta mukaan tuli kymmenkunta uutta pelaajaa.
Eagles Ladies on treenannut 2-3 kertaa viikossa, ja treeneissä on käynyt aktiivisesti n. 20 mimmiä.  Syksyllä on harjoiteltu ahkerasti juoksukuvioita, taklaamista ja pallon kiinniottoa.  Jenkkifutiksen lisänä on ollut lippupalloa, juoksutreenejä sekä viikoittainen fysiikkatreeni painisalilla. Joulukuun alussa valmentajat pitivät meille tiiviin, mutta kattavan teoriatunnin minkä myötä valottui taas vähän lisää lajista.

Yksi treenaamisen mieluisuuteen suuresti vaikuttava tekijä on ollut joukkueen ryhmähenki. Jokainen kannustaa toisiaan, neuvotaan jos kysyttävää löytyy ja pidetään samalla hauskaa. Lajin yksi parhaita puolia on se, että ihan jokaiselle löytyy paikka kentältä.  Jokaisella joukkueesta on omat vahvuudet ja niitä pyritään hyödyntämään kentällä.

Paljon on vielä opittavaa ja kehitettävää, mutta hyvällä mallilla ollaan.  Edessä on vielä treenin täyteinen kevät, jonka jälkeen Kotka Eagles Ladies lähtee jännittynein, mutta innokkain tunnelmin tulevaan, ensimmäiseen kauteen.

Teksti: Essi ja Emmi

No Replies to "Eihän naiset pelaa Jefuu, vai pelaako?"