SAJL naisten tekniikkaleiri

olSajl järjestämälle naisten tekniikkaleirille tammikuussa osallistui kaikkiaan n.158 pelaajaa. Kotka Eaglesin naisten joukkueesta matkaan lähti viisi naista oppia hakemaan.
Lauantain ensimmäisissä harjoituksissa kaikki osallistujat kiersivät erilaisia tehtävärasteja ja opeltiin Heads up taklaustekniikkaa. Toisissa harjoituksissa porukka jaettiin omiin ryhmiinsä pelipaikan mukaan ja jokaista ryhmää kaitsi maajoukkuetason valmentajat.

Rankan päivän päätteksi pääsi saunomaan ja rohkeimmat uskaltatautuivat avantoon asti. Sunnuntaina kerrattiin lauantaina opittuja asioita ja lisättiin uusia osia harjoituksiin.
Viikonloppu oli rankka mutta erittäin antoisa. wrdbUusia oppeja tarttui mukaan reilusti ja vaikka välillä taisi vähän turhautuneisuuttakin olla havattavissa, niin erittäin positiivinen mieli tuntui jäävän kaikille kotimatkalla käytyjen keskusteluiden perusteella. Ensivuoden leirille saadaan mukaan toivottavasti kasaan vieläkin isompi osallistujajoukko Eaglesistä . Teksti Maria Mäntylä

Lisää leiristä voi lukea: SAJL naisten tekniikkaleiri

No Replies to "SAJL naisten tekniikkaleiri"