3 vuotisen taivaleen määränpää, tinamalja 2016

Kolme vuotta, 808 tehtyä pistettä ja 401 pisteen arvoisesti on vastustaja vieraillut Eaglesin maalialueella. Näistä Eagles on vienyt pisteet 18 kertaa ja tappion katkeraa kalkkia on nielty 9 kertaa. Niistä on Eaglesin vielä niin hennot siivet  rakennettu. Nyt näillä siivillä liidetään 3.Divisioonan finaaliin ja kohti tinamaljan nostoa. Ainoa este matkalla on Oulu Northern lights, tai pikemmin oma valmistautuminen otteluun.FbLaatu_Eagles_Vs_Wolverines2016©VilleN-4

Eaglesin valmennus on tehnyt töitä ja scoutannut Oulun pelitaktiikkaa ja miettien miten siihen vastataan. Puolustuksen valmentaja Vincent Pervis on luottavainen puolustuksen tekemiseen ja mitään suuria muutoksia ei ole näkyvissä ottelun alla. Hyökkäyksen koordinaattori Niclas carpelan myhäilee kysyttäessä millä lähdemme oulua kaatamaan, tähän saamme vastauksen Sunnuntaina klo 13:00

 

 

Ottelua emme lähde ennustamaan, koska Faneille.com sen teki jo, mutta Kotkalaisittain kolme kovaa:

  1. Kestääkö Eagles puolustuksen frontti Oulun vahvaa juoksua vastaan.
  2. Yltääkö Rauli myrsky Ouluun huomenna ja sotkee Nesin heitot oranssi paidoille.
  3. Dominoiko O-line: Tihula-Kontkanen-Yrjölä-Siltanen-Ruitina-Postila-Lindström.

 

28566051660_b5e6096c7b_h

 

No Replies to "3 vuotisen taivaleen määränpää, tinamalja 2016"