EAGLES LINJAAN KOKOA JA NOPEUTTA ESPANJASTA! – Perjantain pelaajauutisia part V

Kotka Eagles on solminut pelaajasopimuksen 25 vuotiaan DL/TE Artur Jorge Pinheiro Trigueiros:in kanssa!

Paremmin Bigg Sharkk nimellä tunnettu Trigueiros on mitoiltaan 191 cm ja 120 kg ja isoksi pelaajaksi erittäin nopea.


Sharkk on kotoisin Espanjan Madridista ja hän aloitti amerikkalaisen jalkapallon Espanjassa ollessaan 19 vuotias ja ennen sitä harrasti hän koripalloa. Alku-urallaan hän pelasi hyökkäyksen linjassa, mutta lopulta löysi kutsumuksensa puolustuksen puolelta. Kotka Eaglesille hän tuli tutuksi vuonna 2016, kun Eaglesin Janne Siltanen pelasi Madridin esikaupunkialueelta tulevasta Osos Rivas joukkueessa, jossa Trigueiros myös pelasi. Osos Rivas-joukkueesta Eaglesilla on ollut ennenkin pelaajia, kun OL Alfonso Ruitina pelasi Eagles paidassa loppukaudesta 2016. Vieraillessaan Madridissa Eaglesin päävalmentaja Nesi Carpelan tutustui Trigueirosiin ja oli osaltaan mukana auttamassa häntä solmimaan ensimmäisen sopimuksensa muualle Eurooppaan pelaamaan. Trigueiros pelasikin kaudet 2016 ja 2017 Suomessa Lohja Lions joukkueessa.

  • Sharkk, tell me about your playing style and your expectations for the season?
  • “I like to run pursuit and tackle because nobody expects a big guy coming and chasing in open field, so I take that advantage and surprise them. I play every spot in DL and for this season some good position in offence is waiting for me, so let’s see.. I think my strengths as a player are my speed and that feeling that pushes me to stay and play till the end. I know that we have a chance to challenge the Spaghettimalja. Hard and good opponents are coming, but well that’s football, nothing is easy but we are ready to show”

Eaglesissa Sharkk tullaan ensisijaisesti näkemään vahvistamassa puolustuksen linjaa sekä DE että DT paikoilla. Kotkan valmennus on kiinnostunut käyttämään hänen urheilullisuuttaan myös toisella puolella palloa eli hyökkäyksessä. Koon ja nopeuden puolesta mies istuisi hyvin esimerkiksi TE paikalle. Kotka joukkueena ja kaupunkina ei ole Trigueirosille täysin uusi, joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia ja hän edusti Eaglesia kauden 2016 päätteeksi Baltic Sea Cup -turnauksen ottelussa Riika Lionsia vastaan ja oli puolustuksen kantavia voimia.

HC Carpelanin kommentit sopimuksesta:

  • ”Vähän jo toistan itseäni näissä pelaajauutisissa, mutta olen jälleen todella iloinen tästä sopimuksesta. Olen seuraillut Sharkin uraa vuodesta 2016 alkaen, kun häneen tutustuin. Hän asuu nyt suomessa ja muutti juuri kotikaupunkiini Espooseen, joka tarjosi meille hyvän tilaisuuden saada hänet meille. Hän on juuri sen tyylinen puolustuksen linjan pelaaja, jota vastaan itse inhoaisin pelata, joten toivottavasti myös muut 1. divisioonan pelinrakentajat kokevat kesällä samoin. Hän on nopea ja pelaa joka downin loppuun asti. Hänellä on ns. ’high motor’ niin kuin jenkeissä sanotaan. Suomalaisista pelaajista hän tuossa moottori mielessä muistuttaa mielestäni MJ pelaaja Vici Sarvea. Hän on nopea kokosekseen ja jahtaa pallonkantajaa loppuun asti, toimitasäde on iso”

No Replies to "EAGLES LINJAAN KOKOA JA NOPEUTTA ESPANJASTA! - Perjantain pelaajauutisia part V"