Kaleb Wezdenko vahvistamaan Eaglesin puolustusta!

Eilen, tiistaina 15.05., Helsinki-Vantaan lentokentälle laskeutui Kotka Eaglesin toinen jenkkivahvistus
Kaleb Wezdenko (USA).

Kaleb (188cm, 118kg) on 23 vuotias puolustuksen linjamies Yhdysvalloista.

Hänellä on kokemusta sekä DE että DT pelipaikoista ja hän on myös pelannut yliopistossa hyökkäyksen
linjaa ja goal line fullback:iä, joten Eagles valmennus voi käyttää häntä tarvittaessa
monipuolisesti. College fudista Kaleb on pelannut ensin College of Desert joukkueessa kaksi
vuotta ennen siirtymistään Grand View Universityn joukkueeseen.

 


Parhaiksi kokemuksikseen uraltaan Kaleb mainitsee sen, että on saanut tutustua useisiin mahtaviin ihmisiin ja kehittyä urheilijana joka päivä. Saavutuksista hän mainitsee kaksi konferenssimestaruutta ja valinnan konferenssin tähdistöjoukkueeseen parhaimpina muistoinaan.

Eagles julkaisee huomenna vielä kaksi uutta pelaajaa, joten stay tuned!

Päävalmentaja Carpelanin kommentit:
”1. divisioonasta näyttäisi tulevan todella korkeatasoinen tänä vuonna, ehkä jopa kovatasoisin mitä minä olen ollut mukana pelaamassa ja olen kuitenkin aika monena vuonna siellä ollut mukana. Meille tuli tilaisuus hankkia Kaleb vahvistamaan meidän kokematonta puolustuksen linjaa ja päätettiin tilaisuus käyttää. Meidän vastustajat ovat vahvistuneet huomattavasti viime viikkojen aikana mm. Huskies kaatumisen myötä ja voimasuhteet vähän muuttuneet, joten päätös toisen jenkin kiinnittämisestä helpottui huomattavasti. Sellainen tarvittiin. Kalebin nauhasta pisti ensimmäisenä silmään hänen hyvä moottorinsa, hän ei lopeta kesken vaan pelaa joka downin täysiä loppuun. Hänellä on myös hyvä liike ja pidän sitä isoa kokoa tärkeämpänä. Voima+nopeus on mielestäni pahempi haaste OL:lle absoluuttisen koon sijaan”

No Replies to "Kaleb Wezdenko vahvistamaan Eaglesin puolustusta!"