Eaglesin linjoihin kokoa ja voimaa!

Eagles vahvistaa linjapeliä tekemällä sopimuksen kahden EU pelaajan kanssa.


Boro De La Hoz (ESP), (186cm, 140kg) on 32 vuotias puolustuksen linjamies Espanjasta, joka on pelannut amerikkalaista jalkapalloa jo 10 vuotta. Hän pystyy pelaamaan sekä Nose Tackeliä puolustukses  sa, että Guardia hyökkäyksessä.

Pelaajahistoriaa löytyy mm. Valancia Firebats ja Murcia Cobras joukkueista Espanjasta ja ulkomailta kokemusta löytyy Skonlannista ja Serbiasta. Tällä hetkellä Boro edustaa samaa joukkuetta (Murcia Cobras) kuin Eaglesin Mikko Toiminen ja he liittyvätkin joukkueeseen, kun heidän kausi Espanjassa on ohi.

Uran kohokohtia Borolla oli kun hän vuonna 2015 voitti sekä Brittien yliopistosarjan, että Espanjan mestaruuden Valencian kanssa. Tuona vuonna hänet myös valittiin yliopistosarjan tähdistöjoukkueeseen. Borolla on myös kokemusta Espanjan maajoukkueesta.

Luis De Las Heras, (MEX/ESP) (185cm, 135kg) on 24 vuotias hyökkäyksen linjamies Meksikosta. Luisilla on taskussaan myös Espanjan passi. Hän on pelannut urallaan kovatasoisessa Meksikon sarjassa Zorros Dorados, Borregos Queretaro ja Aquilas Blancas joukkueissa ja pelasi myös Espanjassa Camioneros Coslada joukkueessa. Luis on saapunut jo suomeen ja pukee Eagles paidan päälle jo kauden avauksessa Kouvolassa.

Luis on pelannut lajia jo 11 vuotta ja pystyy pelaamaan jokaista paikkaa hyökkäyksen linjassa. Yhteys Luisiin saatiin Janne Siltasen hyvien kontaktien kautta, Luis pelaa tällä hetkellä samassa joukkueessa jossa Jannen vanhoja Espanjan pelikavereita pelaa.

Luis on ollut kaksi kertaa voittamassa Meksikon sarjaa ja hänet on myös kaksi kertaa valittu Meksikon All star joukkueeseen.


Päävalmentaja Carpelanin kommentit:

”Talvella joukkuetreenimme kärsivät selvästi hyökkäyksen linjapelaajien vähyydestä. Meillä ei viime vuoden aloittavasta linjasta ollut talvella jäljellä kuin yksi kaveri ja hänkin loukkaantumisen takia vain valmentajan roolissa. Katsoimme tuolloin, että jos jollekin pelipaikalle on mahdollista tuoda EU apuja, niin se on linjat. Kävin maaliskuussa moikkaamassa Toimisen Mikkoa Espanjassa ja vähän tätä ennen Siltsu Siltanen oli käynyt Madridissa moikkaamassa tuttuja. Näiltä kahdelta vierailulta hoidimme meille Boron ja Luisin. Pelaajat ovat siis olleet hankittuina jo maaliskuusta. Boro tuo tarvittua kokoa puolustuksen linjan keskelle ja Luis tulee tärkeäksi vahvistukseksi hyökkäyksen linjaamme”

”Nämä kaksi pelaajaa tulevat molemmat sellaisille pelipaikoille, joissa tarvitsimme vähän vahvistusta. Molemmat pelaajat ovat myös pelimiehiä ja tulevat olemaan todellinen apu joukkueelle. Boroa ja Toimaria (Mikko Toiminen) joudumme vähän aikaa odottelemaan, mutta kausi on pitkä ja tärkeimmät pelit vasta loppukesästä”

No Replies to "Eaglesin linjoihin kokoa ja voimaa!"