Jerell Jones Eaglesiin!

Kotka Eagles on saanut vahvistusta miehitykseensä Jerell Jonesin muodossa.


Ensimmäisen kerran sopimuksesta Jonesin kanssa neuvoteltiin jo talvella, mutta koska Jones ei töidensä takia pystynyt koko kaudeksi Eaglesiin sitoutumaan päätetiin yhteisymmärryksessä jättää sopimus tekemättä. Keväällä ennen kautta Jones oli kuitenkin uudestaan yhteydessä Eaglesiin ja kävi ilmi, että hän pääsisi osallistumaan osaan kaudesta. Eagles päätti tarttua tilaisuuteen ja Jones siirrettiin Kotkaan. Nyt JJ on saapunut suomeen ja esiintyy maanantaina 16.7 ottelussa Helsinki Wolverinesia vastaan. Koska Eaglesilla on nyt sopimus kolmen yhdystaltalaisen pelaajan kanssa ja sääntöjen mukaan vain kaksi saa olla pelaavassa kokoonpanossa, niin yksi heistä tulee huilaamaan seuraavan ottelun ja parantelemaan pieniä vammoja.

Jerell Jones on on pelannut yhdessä Eagles pelaajavalmentajan Nesi Carpelanin kanssa vuonna 2015 Hämeenlinna Huskies -joukkueessa, joten Eagles hyökkäyssysteemi on hänelle jo osittain tuttu. Kyseisenä vuonna Carpelanin koordinoimalla hyökkyksellä Jones juoksi 7:ssä ottelussa huimat 1478 jaardia olleen sarjan tehokkain etenijä.

Jones tulee Eagles hyökkäykseen todella hyvää kautta pelaavan RB Ville Hämäläisen rinnalle. Hämäläinen on edennut tähän mennessä hienot 540 jaardia ja onkin tällä hetkellä toisena sarjan etenijätilastoissa ECG:n Jabari Harrisin perässä. Hämäläisellä on koko sarjan kovin juoksukeskiarvo tällä hetkellä. (7,4yd)

 

Päävalmentaja Carpelanin kommentit uutiseen:

“Heti kun päätös 1. divisioonasta Kotkassa tehtiin olin JJ:n yhteydessä. Meillä oli hyvä menestyksekäs kausi yhdessä Huskies paidassa muutama vuosi sitten ja olin kiinostunut tuomaan hänet meille. Talvella kuitenkaan ei pystytty sopimusta tekemään, joten kun JJ myöhemmin ilmoitti, että voisi omalla kustannuksella tulla meille pelaamaan osan kaudesta, niin aika typerä olisin ollut jos en olisi vihreää valoa näyttänyt. Nykyisten jenkkien kanssa asia neuvoteltiin heti alusta asti selväksi ja he ovat olleet JJ:n tulosta tietoisia jo alusta asti. Olen todella tyytyväinen Muncien ja Kalebin esityksiin tähän mennessä, molemmat ovat pelipaikkojensa kärjessä tilastoissa, joten kenenkään korvaamisesta ei todellakaan ole kyse. Aivan mahtavaa kautta pelaava Ville Hämäläinenkin tulee olemaan kentällä aikalailla yhtä paljon kuin ennen.”

No Replies to "Jerell Jones Eaglesiin!"