Jefukoululla uusi vetäjä: Söderholm vaihtuu Söderholmiin

Jefukoulua on nyt vuoden vetänyt seuran puheenjohtaja Essi Söderholm. Seuratyön muut hommat vaativat paljon Söderholmin huomiota ja näin ollen Essi joutuu valitettavasti jättämään jefukoulun vastuun muille.

Jefukoulu jää kuitenkin erittäin hyviin käsiin kun vetovastuun nappaa Jarmo ”Jamppa” Söderholm.
Jampalla on pitkä historia liikunnan parista, päälajina on kuitenkin ollut paini.
Työkuviot ovat pyörineet monia vuosia liikunnan parissa ja sen ohessa Jamppa on vetänyt lasten ja nuorten ryhmiä painin puolella.
”Jefu” lajina ei kuitenkaan ole Jampalle uusi juttu. Jamppa on Essin isä, joka on päässyt jo yli 10 vuoden ajan seuraamaan tyttärensä ”jefu”harrastusta erittäin läheltä ja näin laji on tullut tutuksi.

Essin kommentit vaihdosta:
”Harmittaa delegoida jefukoulu eteenpäin, koska minulla on ollut todella hauskaa lasten kanssa, mutta aikaa on valitettavasti jaettu meille kaikille rajallinen määrä. Olen kuitenkin erittäin iloinen, että sain juuri isäni tähän hommaan. Tiedän paljon isäni tiedoista ja taidoista ja hän on erittäin taitava lasten kanssa, niin en olisi voinut parempaa jatkajaa tähän toivoa!”

Essi jatkaa edelleen kuitenkin vanhempien junioreiden valmennuksessa.

Jefukoulussa on tällä hetkellä n. 15 lasta ja jefukoulu pyörii Kotkan lyseon lukion liikuntasalissa torstaisin klo 17.30-18.30.

Ryhmään mahtuu vielä lapsia, jos kiinnostus heräsi, lisätietoa löytyy osoitteesta kotkaeagles.fi/jefukoulu

No Replies to "Jefukoululla uusi vetäjä: Söderholm vaihtuu Söderholmiin"