Kaleb Wezdenko vahvistamaan Eagles-puolustusta

 

Kotka Eaglesin puolustuksen vahvistus vaihtuu Joel Sisleristä Kaleb Wezdenkoon.


Kaleb Wezdenko (188cm /115kg)  on Kotkalaisille tuttu jo viime kaudelta, jolloin hän pelasi vahvan kauden Eagles puolustuksessa. Kaleb oli koko Eagles puolustuksen toiseksi eniten taklauksia kerännyt pelaaja heti Patrik Thesleffin jälkeen. Hänen tilastorivinsä oli monipuolinen, 23 taklausta, 13 taklausta linjan takana, 4,5 pelinrakentajan säkitystä ja yksi pallon maahanlyönti. Linjan takana tehdyissä taklauksissa hän oli koko sarjan paras ja pelinrakentajasäkityksissä sarjan kolmanneksi paras.

College fudista Kaleb on pelannut ensin College of Desert joukkueessa kaksi vuotta ennen siirtymistään Grand View Universityn joukkueeseen. Hänellä on kokemusta myös hyökkäyksen linjasta ja fullbackin paikasta.

Päävalmentaja Carpelanin kommentit:

”Olen todella iloinen, että saatiin Kaleb meille takaisin. Tunnemme hänet jo viime kaudelta ja tiedämme, että saamme hyvän pelaajan ja loistavan persoonan. Hän tuo kaivattua vahvistusta meidän puolustuksen linjaan ja jos lähdemme kauteen yhdellä jenkkivahvistuksella, pystyy hän tarvittaessa auttamaan myös esim. OL paikalla. Kaleb on nopea, vahva ja todellinen tiimipelaaja. On myös hienoa, että saimme hänet jo näin ajoissa Suomeen ja Kotkaan”

No Replies to "Kaleb Wezdenko vahvistamaan Eagles-puolustusta"