Lehtinen takaisin Eagles-paitaan

Kotka Eagles on tehnyt pelaaja-sopimuksen Yusufa ”Hollywood” Lehtisen (RB) kanssa kaudesta 2021. Lehtinen tekee paluun Eagles-paitaan välivuoden jälkeen, jonka hän pelasi Vaahtera-liigassa Porvoo Butchersin paidassa. Eaglesin mestaruuskaudella 2019 Yusufa sai todella paljon pallonkantovastuuta Ville Hämäläisen loukkaannuttua.

Viime kesänä useassakin pelaaja-haastattelussamme kuulimme maininnan ”Pukukopin suurin persoona lähti Porvoohon”. ”Hollywoodin” paluu on siis mieleinen uutinen joukkuekavereillekin. Aina aurinkoinen Yussi pitää pukukopissa, kuin kentälläkin positiivista energiaa yllä ja pelaa peliä siten kuten kuuluu, eli pitäen hauskaa ja nauttien.

Yusufa aloitti jenkkifutis-uransa 2017 XAMK Hawksin paidassa. Ura jatkui Kouvola Indiansin kautta Eaglesiin ja Vaahtera-liiga kauden jälkeen Porvoossa oli aika palata takaisin Kotkaan.

Yusufan vastauksista voi lukijakin aistia vakavuuden ja nöyrän asenteen…

Miksi juuri running back:in (keskushyökkääjä) pelipaikka on sinulle sopiva?

Yusufa: ”Siis minähän identifioidun hyökkäyksen linjamieheksi, mutta lukuisista pyynnöistäni huolimatta, en saanut mahdollisuutta pelata linjassa! Väittivät liian kevyeksi! Mietin sitten, että backina saan edes vähän blokata. Kiinnosti myös safetyn paikka, mutta Charlie (Ovey, puolutusksen koordinaattori) ei ilmeisesti halunnut euroopan parasta puolustusta, kun ei antanut minulle mahdollisuutta pelata safetyna.”

Mitkä ovat pelillisesti hyvät ja huonot puolesi?

Yusufa: ”Onko niitä??? No varmaan monipuolisuus… Huonona puolena mainittakoon, että voisin olla parempi blokkaamaan.”

Miksi halusit palata juuri Eaglesiin?

Yusufa: ”Palasin Kotkaan, koska Charlie soitteli minulle taukoamatta kaksi viikkoa ja käytti kyseenalaisiakin keinoja minun signaamiseeni, mutta ei siitä sen enempää. Charlie halusi että autan korjaamaan sen, minkä hän tuhosi, eli hävityn finaalin!!!”

”Parasta Eaglesissa on joukkuehenki, vastuu mitä saan Nesiltä (Carpelan, QB/Päävalmentaja) ja että saan olla oma itseni. On myös mainittava, että paluuseeni vaikutti rakas arkkiviholliseni Roy ”Country-side” Kämppi, jonka kanssa yhteenottoja kaipasin joka ikinen viikko, kun olin poissa!”

Edetessämme jo seuraaviin kysymyksiin, Hollywood haluaa vielä jatkaa vastaustaan Eaglesiin palaamisesta…

”Yksi vaikuttava tekijä oli myös se, että pääsen seuraamaan todella läheltä Siiskosen (Joe) takatukkaa, sekä sain vihiä siitä, että 1-divari näytetään RUUTU-palvelussa ensi kesänä!”

Pääsemme vihdoin siirtymään seuraavaan kysymykseen…

Mistä sinut tunnistaisi kentällä, jos paidoissa ei olisi nimiä tai numeroita?

Yusufa: ”Pikaluistelijan pakaroista, sekä siitä, että olen usein kentän pinnassa epäonnistuneen juken seurauksena!”

Parhaat jefu-muistosi?

Yusufa: ”Mestaruus 2019, pelireissut poikien kanssa ja XAMK Hawksin paidassa Ville Naumaselle heitetty kahden pisteen extra point!”

Mitkä ovat lempinimesi?

Yusufa: ”Hollywood nimellä tunnetaan parhaiten, mutta mainittakoon myös Isosu ja V#ttu-Yussi.”

Miten Vaahtera-liiga erosi pelillisesti 1-divisioonasta?

Yusufa: ”Liigassa peli on aavistuksen nopeampaa ja taktisempaa. Eagles on kyllä ihan samalla tasolla Liiga-jengien kanssa. Siihen on syynsä, miksi ”kaiken voittaneet” EVH (Esa Vanhoja) ja Toimari (Mikko Toiminen) pelaa Eaglesissa.”

 

-Haastattelija: Lauri Luukkonen #42

No Replies to "Lehtinen takaisin Eagles-paitaan"