Marnol Raudver ja Sampo Viinamäki jatkavat Kotka Eaglesissa myös kaudella 2023.

 

Sampo Viinamäki tämä on jo kolmas kesäsi Kotka Eaglesissa, opiskelet kuitenkin Savossa. Mikä saa sinut palaamaan kesäisin Kotkaan?
Onko se raikas merituuli vai joku muu?

V: Kymiläinen kuuluu kymiin! Olen tykästynyt Kotkaan urheilukaupunkina sekä Kotkalaisiin faneihin ja kannatusjoukkoihin.

 

Marnol Raudver mitkä ovat sinun henkilökohtaiset tavoitteet ensi kaudelle?
Viime kausi oli joukkueelle haastava ja varmasti myös henkilökohtaisella tasolla. Olet Porvoo Butchersin kasvatti ja asustelet Porvoossa. Mikä Kotka Eaglesin kulttuurissa säväytti sinua noin että haluat jälleen pelata meillä?

R: Pelithän meni miten meni mut porukka Eaglesissa oli ku perhettä heti ekasta päiväst lähtien ja siks haluun nousta takas huipulle näiden ukkojenkaa.

Mitkä ovat teidän odotukset ensi kaudelle niin henkilökohtaisesti kuin joukkueelle?

V: Henkilökohtaisia odotuksia on monia mutta päällimmäisenä mielessä on nouseminen ykkösdivarin kärkeen pelaajien ja valmentajien silmissä. Joukkueellisia tavoitteita keksin vain yhden ja se on ykkösdivarin mestaruuden takaisin otto!

R: Henkilökohtaiset tavoitteet tulee olee yksinkertasesti se et tuun olee aina parempi ku vastustaja ihan sama kuka siel on vastas.

Loppukevennyksenä mikä kappale kajahtaa karaokessa ensi kesänä?

V: Artisti ei paljasta settejään ennen keikkaa… tähän siis no comment!

R: Karaokes helppo nublu – mina ka

Päävalmentaja Janne Siltasen kommentit kuuluu näin:

”Marnol ja Sampo ovat iso osa meidän joukkuetta ja on aivan mahtavaa että molemmat jatkaa Kotkassa kaudella 2023. Molemmat herrat tuovat hyvää energiaa joukkueeseen ja ovat aivan viimeisen päälle sotureita jotka ovat valmiita tekemään joukkueen eteen mitä vain!”

No Replies to "Marnol Raudver ja Sampo Viinamäki jatkavat Kotka Eaglesissa myös kaudella 2023."