Otteluraportti

Kotka Eaglesin miesten joukkue aloitti kautensa kotiottelut voitolla Oulu Northern Lightsista 55-22. Kahden voiton jälkeen Kotka Eagles on sarjan kärkipaikalla tasapisteissä Tampere Saintsin kanssa.

Pelin ensimmäinen neljännes päättyi  tasaisesti 7-6, mutta toisella neljänneksellä Eagles karkasi jo 27-6 johtoon. Kapealla rosterilla pelannut Northern Lights pelasi täysillä loppuun asti ja onnistuikin toisella puoliskolla kahdesti maalinteossa ja sai painostettua Eaglesin astumaan ulos takarajasta kahden pisteen arvoisesti. Eaglesin hyökkäys kuitenkin piti huolen että pisteet jäivät Karhulaan, eikä yllätyksiä päässyt syntymään.

Viimeisellä neljänneksellä nähtiin erikoisempi tilanne kun Kotka Eagles vaihtoi pelinrakentajan tontille Sampo Viinamäen, joka nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo useammalla paikalla. Viinamäki heitti pelipallon lähes atmosfääriin ja ikuisuudelta tuntuneen heiton jälkeen pallon otti kiinni 1 jaardin päähän maalista laitahyökkääjä Eemeli Silto.

Ottelun MVP:nä palkittiin Kotka Eaglesilta useita taklauksia suorittanut Roy Kämppi sekä Oulu Northern Lightsilta Samuli Iso-Möttönen, joka rehki molemmin puolin palloa.

Ensi viikolla sunnuntaina 18.6 klo 14 Karhulan keskuskentällä pelataan taas miesten ykkösdivisioonaa ja tällöin vastaan tulee Helsinki Wolverines Blue.

No Replies to "Otteluraportti"