Uudelleenrakentamisen aika!

Kotka Eagles, Kotkalaista jenkkifutista vuodesta 2013!

Nyt ponnistetaan aallonpohjasta kohti uutta, kohti ääretöntä ja sen yli! Toiminnan uudelleen organisointi on aloitettu, ja nyt haemme mukaan toimintaan niin pelaajia, valmentajia kuin seuratoimijoitakin jotka haluavat olla mukana toiminnan uudelleen rakennuksessa!

Jenkkifutis lajina sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja aiempaan harrastustaustaan katsomatta! Lähde siis rohkeasti mukaan harrastamaan lajia jossa pelipaikka löytyy kaikille! Meillä ovet on aina avoinna uusille pelaajille, ja teemme parhaamme että aloittamisen kynnys pysyy matalalla ja tavoitteet korkealla!

Kaudella 2024 osallistumme sarjoihin neljällä eri juniorijoukkueella yhteistyöseurojen kanssa! Aikuisten joukkueissa keskitymme joukkueiden rakentamiseen kaudelle 2025!

Kiinnostaako valmentaminen? Haemme myös lisää valmentajia vahvistamaan joukkojamme, lajiosaaminen on plussaa mutta myös aidolla kiinnostuksella lajiin pääsee hyvin alkuun!

Vai olisitko sinä innokas seura- aktiivi? Haluaisitko ehkä auttaa ottelutapahtumien järjestämisessä, nettisivujen ylläpidossa tai esimerkiksi some- Seijana? Lähde rohkeasti mukaan tuomaan toimintaan oma kädenjälkesi! Mikään panos ei ole liian pieni tai suuri, otamme kaikki toiminnasta kiinnostuneet ilolla mukaan Kotkalaiseen jenkkifutis toimintaan!

Lisätietoja:

hallitus@kotkaeagles.fi

 

No Replies to "Uudelleenrakentamisen aika!"