Naiset

Eaglesin naisten historia ei ole kovin pitkä, mutta sitäkin vivahteikkaampi. Kotka Eagles Ladies aloitti toimintansa virallisesti elokuussa 2015. Tätä ennenkin toki pieni ydinporukka oli omaksi ilokseen hiukan harrastellut amerikkalaista jalkapalloa. Naiset järjestivät try out – tapahtuman 2015 kesän loppupuolella ja tästä alkoi historian kirjoihin kirjoittaminen hieman isommalla kynällä.

Tapahtuman jälkeen harrastajia olikin kertynyt jo n. 25 naisen ryhmä, jolla oli yhteinen tavoite:  pelata seuraavana kesänä 2. divisioonassa. Tuskin kukaan aluksi uskoi sen menevän niinkuin se lopulta meni – Eagles hoiti sarjan puhtaalla pelillä ja juhli elokuussa 2016 2. divisioonan mestaruutta!

2. Divisioonan mestaruutta (2016) – Kuva: Mikko Mäkelä

Naisten joukkueen katseet on jo käännetty kauteen 2025 ja otamme vastaan uusia pelaajia oli aikaisempaa pelikokemusta tai ei! Lähde siis rohkeasti kokeilemaan uutta lajia!

Seura järjestää avoimet harjoitukset perjantaisin Karhulan keskuskentän tekonurmella klo 18.30-20.00!

Ilmoittamalla tulostasi etukäteen osaamme varata sinulle tarvittavat varusteet etkä tarvitse mukaan kuin liikunnalliset vaatteet, lenkkarit/ nappikset ja juomapullon!

Järjestämme lajikokeiluja myös ryhmille!

Jos sinua kiinnostaa liittyä tähän mahtavaan mimmiporukkaan ja samalla harrastaa upeaa lajia, ota yhteyttä:


naiset@kotkaeagles.fi