Timi Tuominen Eaglesiin kaudeksi 2016

Timi TuominenJoulun alla saimme hyviä uutisia, kun varusmiespalvelusta Haminassa suorittamassa ollut Timi Tuominen otti yhteyttä. Sovittiin että Timi tulee kokeilemaan miltä meno Eaglesissa maistuu, ja näköjään se maistui, koska meillä on ilo ja kunnia esitellä Kaudelle 2016 Kotkaan siirtyvä Timi Tuominen. Timi tuo syvyyttä meidän pelinrakentaja osastolle sekä kovuutta takakentälle.
 
Timi kerro vähän omasta pelaajataustasi.
– Alotin 2011 kun pari luokkalaista pelaili ja pyys mukaan kokeilee kun Havulehdon Arska lupas pullakahvit jokasesta uuesta lisenssijunnusta (eivät muuten viekää oo ilmeisesti saanu niitä kahveja!) ja siitä se kipinä lähti, 10v pesisharrastus jäi kerralla. On tullu pelattua hyökkäyksen linjasta tight endiin mutta eniten on tullu QB/FS/WR osastoa pelailtua. Saavutuksina nyt vois sanoa C-juniorien SM-kulta ja ripakopallinen hopeamitaleja mitkä kyllä saa voitonnälän kasvamaan entisestään. U-19 maajoukkue-edustus tanskassa 2014 PM-kisoissa WR/PR – hopeaa taas.
 
Miksi Kotkaan 2016.
– Vähän ehdoteltiin työpaikkaa kesäksi, asunnot kaikki hommasin ja sitten työpaikka ei auennutkaan, elämä on. Kotkasta tykkään ihan kaupunkinka, vähän erilainen kuin umpipohojalaanen Seinäjoki.
 
Nyt on muutamat treenit alla Kotkassa, miltä meno on vaikuttanut?
-Hyvin on lähtenyt käyntiin. Viime vuosi meni vähän enemmän tai vähemmän höntsäilyksi kun oli suorittamassa varusmiespalvelusta mutta tästä eteenpäin. Odotan innolla mitä Coach Pervis tuo lisää talvella ja kesällä
 
Kotkassa lähdetään nyt pelaamaan kolmatta vuotta, minkälaiset tavoitteet asettaisin Eaglesille 2016 kaudelle
-Tavoitteeksi olisi tyhmää laittaa muu kuin mestaruus. Ja nousu mahdollisesti 2. Divariin.
 
Mikä on parasta Jefussa
–  Parasta jefussa on fyysisyys, monipuolisuus ja taktikointi.
 
Onko muuta mitä halut sanoa
– Kovaa tullahan ens kesänä sarjas, son varma.

No Replies to "Timi Tuominen Eaglesiin kaudeksi 2016"