Ennakkopohdintaa Lions vs Eagles

Kotka ja Lohja on kohdannut toisensa aiemmin kahdesti, joista molemmat koitokset ovat päätyneet Kotkalaisten voittoon. Hattutemppuahan tässä ollaan huomenna menossa hakemaan se on selvä, mutta todennäköisesti 3.Divarin ykkösrankatulla Lionsilla on siihen jotain sanottavaa.

3.Divari osoittautui mielenkiintoiseksi heti avauskierroksella otteluiden ollessa tiukkoja ja ehkä hieman yllätyksellisisäki. Lohja voitti Rovaniemen vierraissa 0-14 (0-2) kun taas Kotkalaiset kärsivät kirvelevän tappion 54-52 (33-26) Oulussa, kierroksen suurimmasta yllätyksestä vastasi kuitenkin huimasti talven aikana niin valmennuksellisesti kuin pelaajissakin vahvistunut Lahti Panhers hävis sarjanousija Malmi Blazelle 14-16 (14-9)

Huomisesta ottelusta on varmasti tulossa tiukka, Lohjan ennakossa laitettiin vastaikkain asettelu Carpelanin johtaman hyökkäyksen ja Lohjan piin kovan puolustuksen välille. Carpelanin hyökkäys olikin ensimmäisellä kieroksella tehokas, suurin kysymys kuuluukin onko Pervis saanut Kotkan puolustuksen frontin kohdalleen ja onko kokematon puolustus oppinut viikon aikana noudattamaan puolustuksen vastuita. Joka tapauksessa Lauantaina pelataan fyysinen ja kiihkeä ottelu kahden nälkäisen joukkueen välillä.

SAJL:n ennakko 2. kierroksesta

Lohja Lions radion haastattelut

”Kolme kovaa”

  1. Onko Lions linja niin fyysinen ja suuri kuin huhut kertoo?
  2. Special team pelaaminen, uppoaako pallo haarukkaan?
  3. Kotkan puolustus, joko ollaan raiteilla?

Kick off Lohjalla 21.5 klo 12:00

No Replies to "Ennakkopohdintaa Lions vs Eagles"