Naisten joukkueen kuulumisia

Kausi päättyi voittoon II-divisioonassa viime sekunneilla, ja näin ollen kultamaljaa juhlittiin Kotkassa. Voiton jälkeen taukoa pidettiin noin kuukauden verran ja sinä aikana ajatukset on siirretty hiljalleen kohti ensi kautta – ansaitun tauon jälkeen. Siirtyminen I-divisioonaan vaatii ankarasti työtä, tai siltä ainakin tuntuu näin kokemattoman pelaajan silmin. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, koska treenikerrat ovat lisääntyneet huomattavasti viime syksystä ja sisältökin eroaa jonkin verran.

14047347_1049985731776001_5663263966692525289_oParit tryoutitkin ehdittiin järjestämään ja ilmeisesti olemme tehneet jokseenkin hyvän vaikutuksen Kymenlaaksolaisiin naisiin, koska ensimmäisenä päivänä uusia kokeilijoita oli 33 ja toisena 22. Itse en päässyt tryoutteihin paikalle, kun olin vielä ”kesätauolla”. Normaalitreeneissä huomasin kuitenkin uusia kasvoja olevan runsaasti ja kaikki olivat ihan innoissaan kun kyselin, että millä fiiliksillä mukana. Uusissa naisissa on mukana selkeitä luonnonlahjakkuuksia ja hyvällä fiiliksellä ja motivaatiolla varustautuneita naisia. Yli 10 uutta intoa täynnä olevaa naista ollaan siis saatu rinkiin mukaan ja mikä positiivisinta, porukkaa on kaikenkokoista, näköistä ja ikäistä! Ja mukaan mahtuu edelleen!

Treenit ovat selkeästi koventuneet viime kaudesta. Nyt keskitytään juoksutekniikkaan, räjähtävyyteen sekä lihasvoiman kasvattamiseen lajitreenien lisäksi. Iltojen pimentymisestä huolimatta ollaan puurrettu hikipäässä vielä ulkokentällä, joka on tuonut treeneihin oman vivahteensa. Tästäkin huolimatta porukka jaksaa kannustaa toinen toistaan ja meistä on kehkeytymässä uusi tiivis porukka. Huumorinkukkakin kukkii porukassa aika iloisesti, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

-Heini


14457298_10154150940963227_1320645953729075628_n

No Replies to "Naisten joukkueen kuulumisia"