LaMiquell ’Munchie’ Roberts Kotka Eaglesiin!

LaMiquell Roberts on Kotka Eaglesin historian ensimmäinen amerikkalaisvahvistus.

WR / DB Munchie Roberts (188cm / 90kg) on allekirjoittanut pelaajasopimuksen Kotka Eaglesin kanssa kaudesta 2018.

Eagles voitti viime kaudella II-divisioonan ja nousi täksi vuodeksi I-divisioonaan ja vahvistaa rosteriaan yhdellä amerikkalaispelaajalla. Roberts tulee pelaamaan Eagles paidassa laitahyökkääjää sekä auttamaan takakentällä todennäköisemmin safetyn roolissa.

Roberts tulee kaupungista nimeltä Mobile, joka sijaitsee Alabaman osavaltiossa. Yliopistouransa hän pelasi Missisippissä Belhaven yliopistossa Air Raid valmentaja Hal Mumme:n alaisuudessa.

Roberts pitää hallussaan Belhaven yliopiston yhden ottelun kiinniottojaardiennätystä ottamalla vuonna 2016 ottelussa Millsaps Collegea vastaan 220 kiinniottojaardia 14:sta kiinniotolla.

Hän myös johti Belhavenin laitahyökkääjien tilastoja ottamalla kauden aikana 75 kiinniottoa ja edeten niillä 992 jaardia. Roberts sai myös kauden 2016 jälkeen kunniamaininnan, kun hänet valittiin All-NCCAA ykköstähdistöön.

Kotka Eaglesin päävalmentaja Nesi Carpelan kommentoi Robertsin hankintaa seuraavasti:

”Alkuperäinen suunnitelma oli tuoda meille tuttu jenkki runningback, mutta hän ei pystynyt sitoutumaan koko kesäksi ja samalla varmistui, että saamme RB Ville Hämäläisen meille vuoden tauon jälkeen takaisin, sekä RB Esa Vanhojan Roostersista, niin päätin antaa heille  paljon vastuuta ja olla tuomatta amerikkalaisvahvistusta RB pelipaikalle. Hämäläinen ei ole jefukansalle ehkä vielä kovin tunnettu nimi, mutta uskon, että kauden 2018 jälkeen hän jo on.

Sopimukseen Robertsin kanssa olen todella tyytyväinen, hänen nimensä tuli esiin ystäväni Stan Bedwellin kautta. Stan on valmentanut Robertsia Belhaven yliopistossa ja näin ollen pystyi antamaan suositukset hänestä. Stanin suositusten jälkeen tein vähän taustatyötä ja alkoi vaikuttamaan hyvältä idealta tuoda Roberts joukkueeseemme. Saamme hänestä hyvän uhan heittohyökkäyksellemme, joka tulee varmasti myös avittamaan lahjakkaita kotimaisia rissujamme. Roberts pystyy myös pelaamaan puolustuksen takakentällä, joten voimme pelata kauden mahdollisesti yhdellä amerikkalaisella vahvistuksella. Roberts on kookas ja ulottuva receiver, joka juoksee hyvät kuviot, omaa hyvät kädet ja tuo blokkivoimaa kentälle. Uskon hänen sopivan systeemiimme todella hyvin.”

 

Roberts vastasi muutaman kysymykseemme näin:

Can you tell me about your playing career and biggest achievements so far?

  • I played at Belhaven University. I was the most valuable senior and nominated by Jackson Touchdown Club. I still have Belhaven single game record with 220 yards and 14 receptions. I was first team All American and I played in two bowl games in one day: The division 3 classic and FCS senior bowl.

What other hobbies and interests do you have besides football, what do you like to do on your free time?

  • My other hobbies I love to coach football and have coached the WR at my old high school faith academy. On my free time I like to train to become a better athlete each and every day.

Do you know anything about Finland yet and what are your expectations of your season and summer in Kotka, Finland?

–             I really don’t know much about Finland yet. My expectations for our season is to go to the championship and come closer to my brothers on my team, because football will only last for so long and the brotherhood you gain will last forever.

No Replies to "LaMiquell ’Munchie’ Roberts Kotka Eaglesiin!"