Niemi ja Heinisalo siivet selässä myös kaudella 2018

 

Perjantain pelaajauutisia part 1.

Eagles on solminut tärkeitä jatkosopimuksia, kun kauden 2017 paras puolustaja ja paras hyökkääjä jatkavat Kotkassa.

Suurelta osin kokemattomalle Eaglesille tärkeää Vaahteraliiga ja 1. divisioona kokemusta omaavat Tatu Niemi ja Jani Heinisalo pelasivat viime kaudella Eagles-paidassa huippukaudet.

Monipuolinen Toro Niemi oli puolustuksen selkeä johtohahmo ja keräsikin merkintöjä kaikkiin tilastokategorioihin aina syötönkatkoista pelinrakentaja säkityksiin asti. Niemellä on myös iso rooli puolustuksen takakentän valmentamisessa yhdessä ’Koutsi’ Ilpo Temosen kanssa.

Heinisalo puolestaan laittoi viime kaudella Kotka Eaglesin kiinniottoennätykset uusiksi. Heinis otti kauden aikana peräti 80 kiinniottoa, edeten niillä kunnioitettavat 966 jaardia. Maaleja kiinniotoista syntyi 16 kappaletta ja näiden lisäksi Heinisalo potki joukkueelle useat lisäpisteyritykset sisään maalihaarukasta. Heinisalolle odotetaan isoa roolia heittohyökkäyksessä myös kaudella 2018.

 

Päävalmentaja Carpelanin kommentit sopimuksista:

”Niemi ja Heinisalo olisivat mieluisia vahvistuksia varmaan lähes kaikille joukkueille suomessa, joten tietysti olen tosi tyytyväinen, että tämä kaksikko jatkaa meillä.

Olen molempien pelaajien kanssa pelannut yhdessä ensimmäistä kertaa jo vuonna 2011, ja sitä ennen heitä vastaan useita vuosia, joten tunnen heidät hyvin ja tiedän mihin he pystyvät. He ovat molemmat lahjakkaita pelaajia, tunnollisia harjoittelijoita ja tuovat joukkueeseen muutakin kuin pelkän urheilullisen osaamisen. Todella tärkeät jatkosopimukset joita ilman olisi ollut paljon vaikeampaa lähteä joukkuetta rakentamaan.”

 

Kuvat © Mikko Mäkelä

 

No Replies to "Niemi ja Heinisalo siivet selässä myös kaudella 2018"