Pelipaikkaesittelyt osa 1: Hyökkäyksen linja

Kaudella 2019 Kotka Eaglesin hyökkäyksen linjassa pelaavat seuraavat pelaajat:

  • Ville Nieminen
  • Lauri Tihula
  • Joe Siiskonen
  • Luis De Las Heras
  • Anton Nurminen
  • Veeti Kuusela
  • Waltteri Puustinen
  • Mikko Muuri
  • Toni Valtonen

 

Eaglesin hyökkäyksen linjavalmentajana toimii kokenut Janne Siltanen.

Päävalmentaja Nesi Carpelanin kommentit ryhmästä.

”Offseason linjan osalta on mennyt vaihtelevasti, jätkät on kehittyneet yksilötasolla huomattavasti, mutta aina ei olla treeneihin saatu samalle päivälle jätkiä tarpeeksi ja itse koko yksikön treenaaminen yhdessä olisi voinut mennä vielä paremmin. Viime vuonna meidän hyökkäyksen linja oli todella kova ja kokenut. Jos miettii sitä linjaa millä aloitimme viime vuoden finaalin niin kauden avauksessa kentällä on samoista kavereista enää 2/5. Se tarkoittaa siis sitä, että uusille ja vähän kokemattomille pelaajille on ollut aloittavien pelaajien paikkoja jaossa paljon. Se on toivottavasti toiminut kavereille motivaationa offseasonin aikana.

Siltsu Siltanen on mielestäni todella hyvä linjavalmentaja ja hän on tehnyt loistavaa työtä kauden aikana ja tullaan saamaan näistä kavereista meille kyllä tosi hyvä OL. Ryhmässä on mukana ihan sarjan huippuja kuten eu-importti Luis De Las Heras (hänestä tulee uutinen vielä myöhemmin) ja kaksi kertaa vuoden linjamieheksi Kotkassa valittu Lauri Tihula. Listalla olevista pelaajista jo viime kaudella osan matseista aloitti ja pelasi kokonaan ainakin Nieminen, Muuri ja Valtonen. Nurmisen Anton on palannut ruotuun välivuoden jälkeen ja hän on ehkä koko ryhmän kehittynein pelaaja. Uutena pelaajana meillä on Joe Siiskonen, joka on päässyt hyvin ryhmään sisään ja myös kehittynyt hienosti. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä saadaan nostettua edustuksen rinkiin kaksi junioria Waltteri Puustinen ja Veeti Kuusela. Molemmat ovat ahkeria treenaajia ja treeneissä osoittaneet, että pystyvät todellakin pelaamaan tällä tasolla ja olemaan jopa aloittavia pelaajia tässä sarjassa. Veetiä tullaan alustavasti käyttämään enemmän puolustuksen linjassa, mutta hänellä on valmiudet pelata myös hyökkäystä. Kuten myös Waltsulla puolustusta.”

No Replies to "Pelipaikkaesittelyt osa 1: Hyökkäyksen linja"