Pelipaikkaesittely osa II – Receivers

Receivereinä eli laitahyökkääjinä meillä on monipuolinen osasto sekä kokeneita, että nuoria pelaajia.

Jani Heinisalo

Kokenut pallotaituri Jani Heinisalo jatkaa Eagles-paidassa. Viime kauden tilastot puhutkoon miehen puolesta, Heinisalo oli koko sarjan kiinniottotilastojen toiseksi paras pelaaja, joka on todella kova saavutus kotimaiselle pelaajalle. Heinisalo otti kaudella 2018 lähes 40 heittoa kiinni pelaamissaan otteluissa. Heinisalon vahvuuksia on loistavat kuviot, uskomattomat kädet ja hän on vuosia tehnyt vakuuttavaa jälkeä sarjassa kuin sarjassa.

Otto Tolvanen

Otto edustaa Eagles laitahyökkääjien nuoremaa kaartia. Koko talven ahkerasti treenannut Tolvanen on ottanut suuria harppauksia kehityksessä ja pääsee näin kesällä näyttämään otteitaan kentällä. Tolvanen pelasi jo nyt kevällä hyvän kauden Xamk korkeakoulujoukkueen paidassa. Xamk riveissä Tolvanen pelasi pelinrakentajaa joten monipuolisuutta löytyy.

Ville Naumanen

Naumanen on aloittanut jefu-uransa puolustuksen puolella ja siellä inttereitä kopatessa laitettiin hänet näyttämään kynsiään myös hyökkäyksen puolella. Vili on laitahyökkääjänä erittäin varmakätinen ja koko porukan parhaita blokkaajia. Pelipaikkana hänellä on useimmiten sisempi laitahyökkääjä, mutta tarvittaessa pystyy pelaamaan tehokkaasti myös ulompana. Oton tavoin Vilillä on takana tältä keväältä kausi Xamk riveissä, jossa hänellä oli todella monipuolinen rooli molemmin puolin palloa.

Niko Hannula

Niko Hannula eli Nula on erittäin lahjakas nuori laitahyökkääjä. Koko, nopeus ja hyvät kädet samassa paketissa. Hannulaa pystytään käyttämään myös sisempänä, että ulompana laitahyökkääjänä. Hänellä on todella hyvä pelikäsitys ja usein toimiikin pelinrakentaja Carpelanin apuna kuvioita ja pelillisiä asioita suunnitellessa. Hannula myös usein harjoituksissa vetää omalle pelipaikalleen harjoitteita. Viime kaudella häntä käytetiin myös puolustuksen puolella ja siellä hän otti mm. finaalissa syötönkatkon.

Ottopekka Leskinen

Ottopekka eli Ottis on melko nuoresta iästään huolimatta Eaglesin laitahyökkääjäosaston kokenutta kaartia. Ottiksella on jo monta vuotta takana tällä 1. divisioonatasolla ja maalejakin hän on pelkästään ykkösdivisioonauransa aikana tehnyt jo yli 30. Viime kaudella neljässä pelaamassaan Eagles ottelussa Leskinen viimeisteli 5 TD:tä. Ottiksella on kaikki hyvän laitahyökkääjän ominaisuudet nopeus, hyvät kuviot, varmat kädet ja ERIttäin kova itseluottamus.

Akeem Foster

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä lisäyksenä Kanadalainen Akeem Foster. Kookkaana, ulottuvana ja nopeana pelaajana Foster tuo varmasti harmaita hiuksia mille tahansa puolustukselle. Fosterista julkaisimme aikaisemmin isomman artikkelin, jossa kerrottiin mm. hänen todella ansioituneesta urastaan.

No Replies to "Pelipaikkaesittely osa II - Receivers"