Pelipaikkaesittely V – Keskushyökkääjät

Eaglesin tämän kauden keskushyökkääjäosastolta löytyy nopeutta, räjähtävyyttä ja ketteryyttä.

 

Ville Hämäläinen

Eaglesin juoksupelin syömähammas numero 1, Ville Hämäläinen jatkaa Kotkassa kaudella 2019 ja on kovemmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Hämäläinen oli kaudella 2018 eniten juoksujaardeja kerännyt suomalainen pelaaja juosten 654 jaardia. Tämän lisäksi kiinniottojaardeja hän keräsi 234 jaardia ja potkupeleissä vielä 42yd. Kokonaissaldo olikin komeat 930yd ja 9 TD:tä. Hämäläinen palkittiin viime kaudella Kotkassa joukkueen arvokkaimpana pelaajana.

Yusufa Lehtinen
Lehtinen pelaa toista kauttaan jenkkifudista ja siirtyi täksi kaudeksi Kotkaan Kouvola Indianssista. Lehtinen on erittäin nopea, urheilullinen ja lahjakas pelaaja ja häneltä odotetaankin kovia tuloksia kaudelta 2019. Hänellä on alla jo kausi Xamk korkeakoulujoukkueessa, jossa hän teki suuren osan joukkueensa maaleista. Urheilullisuuden ansiosta, Lehtistä voidaa tarvittaessa käyttää myös esim. puolustuksen puolella.

Atte-Matias Jokinen
Jokinen pelaa rookie-kauttaan ja aloitti uransa Xamk Hawksin riveissä pelaten siellä useammalla pelipaikalla. Jokinen pystysi varmaan ottamaan myös ison roolin Eagles puolustuksesta osaamisellaan, mutta alustavasti tulee hän keskittymään keskushyökkääjän rooliin. Xamkissa hän oli Lehtisen kanssa tehokas tutkapari raivaten blokeillaan tilaa palloa useimmin kantaneelle Lehtiselle. Lisämausteena Jokinen on treeneissä väläytellyt erittäin vahvaa jalkaansa ja Eagles toimitus uskaltaakin veikata, että tällä kaudella Kotkassa saatetaan nähdä yli 50yd potkumaali tai maaleja.

Samu Herrala
Herrala palaa kentille välivuoden jälkeen! Samu on ollut Eaglesissä mukana jo alkuajoista asti ja on hienoa nähdä hänet taas Eagles-paidassa. Monipuolinen keskushyökkääjä on vahva blokkaja, mutta pystyy myös itse kantamaan tai kiinniottamaan palloa tehokkaasti. Herralalla on myös pelikirja aina kiitettävästi hallussa ja pystyy tarvittaessa neuvomaan kokemattomampia pallonkantajia. Herralan paluu kentille oli todella iloinen uutinen Eagles valmennuksella.

Joonas Koivisto

Koivisto eli Yobo on töidensä takia pystynyt osallistumaan off-seasoniin vain rajatusti, mutta paikalle päästessään hän tuo isona ja vahvana pelaajana toivottua kokoa Eaglesin RB osastolle. Herralan tavoin, Koiviston osaaminen ei kuitenkaan jää pelkkään blokkaamiseen vaan taitoa löytyy myös pallon kantajana ja kiinniottajana. Paremmin mukaan päästessään Koivistolle voisi kuvitella isoa roolia mm. niin sanottuna Short yardage pallonkantajana ottamassa niitä vaikeita jaardeja ja tekemässä maaleja.

No Replies to "Pelipaikkaesittely V - Keskushyökkääjät"