Syyskokous ja kauden päätösjuhla

Eagles järjesti syyskokouksen ja kauden päätösjuhlan upeassa Ravintola Meriniemessä.

Syyskokouksessa toivotettiin painijaosto lämpimästi tervetulleeksi osaksi seuraamme ja painijaosto on nyt virallisesti osa meitä ja kuuluu tulevaisuudessa toimintasuunnitelmaamme.

Tämä syyskokous myös uusi hallitustamme, kun puheenjohtaja Essi Söderholm oli erovuorossa ja sen lisäksi hallitus oli tehnyt esityksen, jossa hallituspaikkoja lisättäisiin.

Esitys meni läpi ja hallituksemme näyttää seuraavalta tulevalla kaudella:

Puheenjohtajana jatkaa Essi Söderholm

Jäseninä:
Katri Pyöttiö
Birgit Pyöttiö
Anton Nurminen
Janne Tolvanen
Sami Pirtilä
Timo Vanhala

Vara jäseninä:
Jarmo Söderholm
Anna-Kaisa Tirkkonen

Päätösjuhla oli myös erittäin onnistunut ja iso kiitos siitä kuuluu Meriniemen hienoille tiloille!

Juhlassa palkittiin kaudella 2019 ansioituneita pelaajia.

Naisten osalta palkinnot menivät seuraaviin osoitteisiin:

Rookie: Emilia Etholen
Pelasi loistavan kauden. vaikka joutui vaativiin tilanteisiin usealle pelipaikalle, mutta hoiti ne mallikkaasti!

Linja: Marjo Järventaus
Marjo valittiin jo toista vuotta peräkkäin vuoden linjanaiseksi! Eikä syyttä! Marjo pelasi toista kauttaan centterin paikalla ja aina kentälle mentäessään otti homman haltuun, ohjasti ja kannusti muita ympärillään parhaimpaansa.

Puolustaja: Kaisa Hovi
Kaisa loisti tällä kaudella erityisesti puolustuksessa, hoiti vastuunsa tärkeissä tilanteissa erinomaisesti, joka näkyi myös pelien taklaustilastoissa.

Hyökkääjä: Essi Söderholm
Essi siirtyi tälle kaudelle pelinrakentajan paikalle, mutta osoitti, että voi silläkin tontilla saada asioita aikaiseksi jaardeja kertyi juosten ja heittäen.

MVP(Most Valuable Player): Essi Söderholm
Essi tuli myös valituksi pelaajien toimesta vuoden arvokkaimmaksi pelaajaksi. Essi vaikutti kentällä monella osa-alueella pelaten hyökkäystä, puolustusta ja sen lisäksi oli mukana special tiimeissä.

Miesten mestaruusjoukkueesta palkittiin seuraavat henkilöt:

Rookie: Atte Jokinen
Atte pelasi keskushyökkääjän ja potkaisijan roolissa kaudella 2019  ja Aten urheilullisuudella kyvyt olisivat riittäneet usealle muullekin pelipaikalle. Atte pelasi hyvin ottein kovan keskushyökkääjä porukan rinnalla. Lisäksi Atte teki älyttömän kovaa jälkeä special tiimeissä.

Treenaaja: Joe Siiskonen
Joe oli erittäin ahkera treenaaja koko viime kauden! Hän uhrasi paljon omaa aikaansa asioiden opetteluun ja omaan kehitykseensä. Lajitreenejä Joe ei paljoa missannut ja kuten sanottu harjoittelu tuottaa tulosta, Joe pelasi hyvän kauden parantaen tasoaan peli peliltä jyrkällä kehityskäyrällä!

Linja: Anton Nurminen
Anton Nurminen aka kurjapoika, niinkuin on itsensä nimennyt teki hurjan määrän töitä offarilla ja se nähtiin kaudella! Anton pelasi jokaisen downin aina täysillä ja viimeiseen asti eikä valittanut mistään. Antonin tuttuihin lausahduksiin kuuluukin ¨Mie hoidan!¨

Puolustaja: Veikko Kallio
Veikolla oli myös loistakas kausi takana ja kun valmennus lähti miettimään vuoden puolustajaa, niin kyllä sieltä väkisin nousi Veikon nimi esiin. Nimittäin Veikko nappasi käsittämättömän määrän peräti YHDEKSÄN intteriä runkosarjassa ja jatkopeleissä KOLME! Eli yhteensä 12 syötönkatkoa 10 pelissä! Tietojemme mukaan se on 1. Divisioonan ennätysmäärä.

Hyökkääjä: Niko Hannula
Eli Nula nousi tällä kaudella positiivisesti esiin Eaglesin kovasta laitahyökkääjä porukasta. Varmaa suorittamista pelistä toiseen ja koppien kiinniotto keskiarvo oli kovat 20jaardia. Tämän lisäksi Nula toimi päävalmentaja/pelinrakentaja Niclas Carpelanin apuna hyökkäyksen ¨gameplanien¨ suunnittelussa.

MVP: Roy Kämppi (pelaajien valinta)
Arvokkaiman pelaajan tittelistä käytiin tiukka taisto, mutta Roy Kämppi vei tällä kertaa voiton yhdellä äänellä! Roy on jo useamman vuoden ollut Eagles-puolustuksen kärkinimiä, mutta tällä kaudella Roy Kämppi nappasi taklaustilastojen kärkipaikan! Roy hoitaa tonttiaan varmoin ottein ja on monipuolinen, pelaa erinomaisesti molempia, sekä juoksua, että heittoa vastaan.  Näillä Roy on ansainnut joukkueen vahvan luottamuksen.

No Replies to "Syyskokous ja kauden päätösjuhla"