Eagles puolustus vahvistuu!

Eagles puolustus vahvistuu DL Jari-Antti Jääskeläisellä

Kaudella 2019 koko 1. divisioonan TFL (tackles for loss) taklaustilaston voittanut Jari-Antti Jääskeläinen liittyy Eagles puolustukseen. Jääskeläinen on erittäin vahva, rajähtävä ja liikkuva puolustuksen linjamies, joka tulee sopimaan DC Charlie Oveyn valmentamaan puolustussysteemiin todella hyvin.

Jääskeläisen tilastot kaudelta 2019 ovat 22,5 taklausta, joista huikeat 10,5 taklausta miinusjaardeille.

Jääskeläinen on pelannut edeltävät kaudet 1. divisioonaa Länsi-Uusimaalla vaikuttavassa UNC Crusaders joukkueessa.

Jääskeläinen oli viikonloppuna seuraamassa Eaglesin leiriä Haminassa ja leirin päätteeksi allekirjoitettiin pelaajasopimus kaudesta 2020.

 

Päävalmentaja Nesi Carpelan ja Eagles puheenjohtaja Essi Söderholm tyytyväisinä sopimuksesta

Päävalmentaja Nesi Carpelanin kommentit sopimuksesta:

“Luonnollisesti olen todella tyytyväinen, että Jartsa halusi tehdä meidän kanssa pelaajasopimuksen tälle kaudelle. Hän on meidän puolustukseen erittäin sopiva pelaaja ominaisuuksiltaan. Jääskeläinen on jäänyt minulle mieleen jo meidän aikaisemmista kohtaamisista hyvillä esityksillään, erittäin hyvä pelimies saatiin joukkueeseen. Jääskeläinen tapasi leirillä jo meidän DL valmentaja Kaleb Wezdenkon ja odotan innolla heidän yhteistyötä tulevalla kaudella.”

Tervetuloa joukkueeseen Jartsa!

 

Kotka Eaglesilla on nyt kasassa n. 45 pelaajan rosteri. Eaglesin rosteri on sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta.

Importtirintamalla Eaglesin ainoa vahvistus tällä hetkellä on DL Kaleb Wezdenko, mutta joukkue todennäköisesti tuo myöhemmin vielä vahvistuksen hyökkäyksen puolelle.

No Replies to "Eagles puolustus vahvistuu!"