Signed: Clinton Allen Jr

Kotka Eagles on tehnyt pelaaja-sopimuksen Clinton Allen jr:n (WR) kanssa kaudesta 2021!

Allen on kotoisin Seattlesta (WA) Yhdysvalloista.  Hän on 188cm pitkä ja 100kg painava laitahyökkääjä (wide receiver).

High School uran hän pelasi Bishop Blanchet High School:issa (WA), missä hänet valittiin myös all-state receiveriksi.

Yliopisto uran Allen pelasi JUCO levelillä Californiassa, jossa parhaat tilastonsa teki heti ensimmäisenä vuotenaan laittamalla tiskiin todella kovat tilastot:

10 ottelussa 76 kiinnitottoa, 12 TD (touchdown) ja 1218 jaardia!

Nesi Carpelan:

”Jos katsotaan meidän tuomia hyökkäyksen vahvistuksia niin niistä selvästi huomaa jo trendin. Tavoitteennamme on tuoda ulottuvia laitahyökkääjiä, jotka ovat monipuolisia ja hyviä 1 vs 1 tilanteissa, kun pallo on ilmassa.

Munchie Roberts, Akeem Foster ja nyt Clinton Allen kaikki täyttävät nämä vaatimukset. Clintonin tilastot collegesta ovat vakuuttavat ja filmiltä pidin erityisesti siitä, että jos pallo on ilmassa ja siihen on sekä hänellä, että puolustajalla mahdollisuus niin erittäin usein se on juuri hän joka sen pallon kanssa alas tulee.

Tarvitsemme sellaista pelaajaa täydentämään meidän jo valmiiksi hyvä hyökkäys. Olemme nyt Kotkassa luoneet hyvän voittamisen kulttuurin ja finaalissa ollaan oltu jo todella monta vuotta putkeen. Viime vuonna pärjäsinne todella hyvin pelkillä kotimaisilla, mutta nyt ei itseäni ainakaan tyydytä pelkkä finaalipaikka, vaan mestaruutta lähdetään hakemaan ja uskon ja toivon, että Allen on se viimeinen puuttuva palanen hyökkäyksen osalta.”

Mitkä ovat Clinton Allenin ennakkokäsitykset Suomesta?

”My expectations for Finland are I’m gonna meet some of the nicest people I’ve ever met in my life. This is my first time leaving the country so what better place to choose than Finland! I heard the weather is a little chilly but I come from the city where it rains everyday (Seattle,WA) so I think I’ll adapt pretty well.”

Entä minkälainen käsitys hänellä on Kotka Eaglesista?

”What I’ve heard about the Kotka Eagles is that it’s a good team that knows how to win and who doesn’t like to win all the time? It honestly took me a couple weeks to finally realize there’s a football team here because I really haven’t heard of Football in Finland till a couple months ago.”

Puhuessamme hänen pelillisistä vahvuuksistaan, vastaus on itsevarma ja selvä:

”My best attributes as a player are you can put me just about anywhere on the field and expect results. I’m a team player and I’ll do anything to win the game.”

Koska Clinton on iso kokoinen ja fyysinen laitahyökkääjä, niin olihan se kysyttävä, että ketä NFL-pelaajaa hän mielestään muistuttaa pelityyliltään?

”An NFL player that has the same kind of playing styling as me would probably be Anquan Boldin. We’re both very physical when we play and know how to use our body under control. Can get open at anytime and make big plays when needed.”

Nesi Carpelan vakuuttui Clinton Allenin kyvystä ottaa kiinni ”fifty-fifty” palloja, joihin on laitahyökkääjällä, sekä puolustajalla yhtä hyvä mahdollisuus päästä käsiksi. Mikä on hänen salaisuutensa, joka auttaa saamaan kovalla prosentilla pallon itselleen?

”I think my big frame definitely helps me be able to absorb contact in the air so I can high point those passes. I play a lot of basketball in the off-season as well to help me track and high point the ball as well so that definitely helps me out a lot.”

Mitä voit luvata Kotka Eaglesin faneille kaudesta 2021?

”Whenever I’m on the field, a big play can happen at any time. It can be a big hit or a one handed catch, something is going to happen! Also you can expect me to be a gentle giant! I’m crazy on the field but off the field, I’m a friendly dude.”

 

Uutta kautta odotellessa, voivat fanit käydä katsomassa Allenin ”Freshman year highlight” koosteen tästä linkistä:

http://www.hudl.com/v/2E4Yr6

Koosteesta selviää hyvin Allenin kyky ottaa palloja kiinni, juosta itsensä vapaaksi ja  tehdä maaleja. Erityistä huomiota kannattaa myös kiinnittää Clintonin fyysisyyteen palloa kantaessa, sekä blokkaamiseen pallottomana! Jääkiekko-termi ”kroppaa likoon” kuvaa hyvin hänen pelityyliään ja asennettaan.

Kuvat: JP Westerbeck Photography

-Lauri Luukkonen

No Replies to "Signed: Clinton Allen Jr"