Kotka Eagles nousee Vaahteraliigaan!

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry:n hallitus on hyväkysynyt seitsemän joukkueen liigalisenssihakemukset sunnuntaina pitämässään kokouksessa. Kotka Eaglesin lisenssin hyväksyminen antaa sinetin Wasa Royalsin putoamiselle sarjaporrasta alemmas.

Kauden 2022 Vaahteraliiga pelataan seitsemän joukkueen sarjana. SAJL:n hallitus hyväksyi Kuopio Steelersin, Helsinki Roostersin, Porvoon Butchersin, Seinäjoki Crocodilesin, Helsinki Wolverinesin, United Newland Crusadersin ja rankingissa seitsemäntenä olevan Kotka Eaglesin lisenssihakemukset.  Eagles nousee nyt ensimmäistä kertaa historiassaan pelaamaan jenkkifutista korkeimmalle sarjatasolle.

Joukkueet

  1.  Kuopio Steelers
  2. Helsinki Roosters
  3.  Porvoon Butchers
  4. Seinäjoki Crocodiles
  5.  Helsinki Wolverines
  6. United Newland Crusaders
  7. Kotka Eagles
Vaahteraliiga on suunniteltu käynnistyväksi toukokuun puolessa välissä ja mestaruudesta pelataan totutusti syyskuussa Vaahteramalja XLIII-ottelussa. Lopullinen sarjaohjelma on tarkoitus lyödä lukkoon vielä tämän vuoden puolella.

Kuva: Mikko Mäkelä

Linkki alkuperäiseen uutiseen: Kotka Eagles nousee Vaahteraliigaan – Vaahteraliiga

No Replies to "Kotka Eagles nousee Vaahteraliigaan!"