Eagles- naiset farmiyhteistyöhön Porvoo Butchersin kanssa!

Eagles on solminut farmisopimuksen Porvoo Butchersin kanssa kaudella 2022.

Butchers koostuu sekä Porvoon että Sipoo Bulldogsin pelaajista ja pelaa naisten II- divisioonassa. Divisioonaan on ilmoittautunut myös Lahti Panthers sekä Kuopio Steelers. Steelersillä puolestaan on farmisopimus naisten Vaahteraliigaa pelaavan Mikkeli Bouncersin kanssa.

Eagles- naisilla on aiemmin ollut vastaavanlainen sopimus Butchersin kanssa 2016, kaudella 2019 sopimus tehtiin Pietari Valkyriesin kanssa, kyseisillä kausilla yhteistyöseurat pelasivat naisten Vaahteraliigassa.

Farmisopimukset ovat erinomainen keino kehittää suhteita ja viedä lajia eteenpäin, sekä tarjoavat pelaajille mahdollisuuden pelata enemmän otteluita.

Credit: Butchers Ladies

Kysyimme naisten päävalmentaja Charlie Oveyltä asiasta- tässä koutsin mietteitä:

Q: What do you think the farm agreement with Butchers will bring to the Eagles season?

A: With a few teams dropping out of the first division already I’m excited that our players have more chances to play football in division 2. I’m looking forward to working with some quality Butchers players and seeing what we are capable of accomplishing together.

Q: What are your overall expectations for the ladies 2022 season?

A: I expect that we will meet the challenges that will present themselves throughout the season. We have a dramatically different team compared to 2021 with a lot of retirements and some players recovering from injuries, but we also have added and developed some really exciting players too. I have really enjoyed the challenge this offseason has presented so far and I expect that we will capably deal with the challenges down the line also.

Credit: Jesse Vuoksenturja

Kysyimme myös Butchers Ladiesin päävalmentaja Roni Paanaselta sopimuksesta:

K: Mitä uskot farmisopimuksen tuovan Porvoo Butchersin naisten kauteen?

V: Uskon että meidän mimmit saa huimia kehitysaskelia pelillisesti tästä farmista. Sekä saamme täytettyä toistemme joukkueita että kaikkien kuormitus pysyy maltillisena, koska kumpikaan joukkue ei ole rosterin leveydeltään Suomen ykkönen.

K: Mitkä ovat sinun odotuksesi ensi kesästä/kaudesta?

V: Itse odotan tulevalta kaudelta paljon kehitystä pelaajilta, sekä uusien pelaajakontaktien tekemistä.

K: Jäikö mitään muuta lisättävää?

V: mahtavaa että farmi saatiin aikaiseksi jotta molemmat seurat voivat oppia toisiltaan ja kehittää omaa seuratoimintaansa. Tämän pohjalta on hyvä, että saadaan tehtyä uskottava naisten joukkue molempiin kaupunkeihin jossa on jatkuvuutta. Toivottavasti yleisö löytää paikalle molempien peleihin jotta saadaan näkyvyyttä hienolle kesälajille!

Artikkelin kuvat Jesse Vuoksenturja, Kotka Eagles

No Replies to "Eagles- naiset farmiyhteistyöhön Porvoo Butchersin kanssa!"