Otteluennakko – Eagles vs. Crocodiles 23.7

The Eagles men are hosting the Seinäjoki Crocodiles on 23.7 to kick off a four week stretch of home games. The last time Eagles faced the Crocodiles was in Seinäjoki, losing 67-0 (47-0), so we asked our coaches Charlie Ovey (HC/DC) and Kari Leivoja (OC) for some insight ahead of this rematch in Kotka.


Charlie Ovey:

Q: What have you taken away from the last game against the Crocodiles?

A: The last game against Seinäjoki saw very little go right for us, but the clear takeaway was the resilience the team showed until the final whistle. I look forward to seeing it again in what will be a tough matchup for us.

Q: Do we have any notable changes since the last time the Eagles played the Crocs?

A: The big change is Darrien as our QB, and the developing chemistry between him and our offensive players.

Q: What Eagles players should the home crowd look out for?

A: Atte Jokinen, Watka Hyvärinen, and Jamarcus Henderson have all been playing better and better the last few weeks. Peter Anderson has quietly been having a very impressive season and I look forward to seeing it continue.


Kari Leivoja:

Q: Miten hyökkäys on valmistautunut tulevaan kotiotteluun?

A: Me ollaan valmistauduttu samalla tavalla kuin muihinkin otteluihin, mutta ollaan keskitytty korjaamaan niitä virheitä mitä viime ottelussa tehtiin ja jatkamaan siitä mihin Darrienin kanssa jäätiin Kuopion pelissä.

Q: Millainen vastustaja Karhulaan saapuu lauantaina?

A: Varmasti hyvin motivoitunut jengi, jolla on erittäin kova puolustuksen linja.

Q: Mitkä on omat odotukset lauantailta?

A: Se että me saataisiin hyökkäys toimimaan ja päästäisiin tekemään niitä hommia mitä ollaan treenattu.

Vapaa sana:
Toivon että saadaan pelattua ehjä peli ja saadaan paljon onnistumisia pelin kaikilla osa-alueilla.


Come watch the game kick off at Karhulan Keskuskenttä klo 16:30! Buy your tickets via LIPPU.FI for 10€, or on the door for 15€. Children under the age of 15 and refugees are granted free entry to all of our home games. Savoury and sweet bites available at the cafe as well as great food from Pullukat Savustaa! The Bank also provides refreshments on the far side of the field – also with a great view of the game!

Kuva: Mikko Mäkelä

No Replies to "Otteluennakko – Eagles vs. Crocodiles 23.7"