Otteluennakko – Eagles vs. Crusaders 5.8

Perjantain vaahteraliigakamppailussa ovat vastakkain Kotka Eagles ja United Newland Crusaders (UNC). Eaglesin debyyttikausi Vaahteraliigassa on ollut haasteellinen ja poissaolijoiden lista on kasvanut luvattoman pitkäksi. Muun muassa Kotka Eaglesin pelinrakentaja Chris Forcier on loukkaantuneena siirtynyt valmennuksen puolelle. Aleksi Valavuoren Valavuori LIVE show lähti kirittämään Kotka Eaglesia ja projektinsa ansiosta järjestyksessään kolmas pelinrakentaja Darrien Boone saapui Suomeen juuri ennen edellistä UNC ottelua. Tuolloin varsin lyhyt valmistautumisaika kostautui Kotka Eaglesin 28-9 tappioksi Lohjalla.

Darrien on pelien edetessä löytänyt yhteisen sävelen laitahyökkääjä Peter Andersonin sekä Sampo Viinamäen kanssa ja tuloksena joukkue on saanut iskukykyään takaisin. Kahdessa edellisessä kotiottelussa Kotka Eagles on osoittanut pirteää pelaamista ensimmäisellä puoliajalla, mutta vauhti on hyytynyt tauon jälkeen. Kuinka käy tällä kertaa? Haastattelimme avainpelaajia tulevasta ottelusta: WRs Peter Anderson & Sampo Viinamäki, ja LB Atte-Matias Jokinen –

Peter Anderson #11 – Kuva: Mikko Mäkelä

Peter Anderson & Sampo Viinamäki:
‌Q1: Valavuori LIVE sponsored the Eagles by enabling Darrien Boone’s signing, how has his addition affected or changed the offence?

P: Darrien has been a great addition to this team. He brings high energy and his football IQ has really boosted this offense as a whole. He has the ability to extend the play with his legs and also put the ball in the right spots for his receivers.

S: Darrien has been a big help to our offense. He is a great teammate who tries his best to make every player around him better.

 

Q2: How has the offence been preparing for the UNC defensive threats since the last game against the Crusaders?

P: We have been keying on spreading out the defense and trying to execute some big plays. We feel that if we can get one or 2 big plays it can really turn the game in our favor.

S: I’m going into the game blind, so to speak, because I didn’t get to play in the last match. We have focused on utilizing UNC’s weaknesses and our own strengths. generally speaking, getting ready for the game has gone well!

 

Sampo Viinamäki #10 – Kuva: Mikko Mäkelä

Q3: Other than securing the all-important win, what are your goals as a player or as an offence for Saturday?

P: I am always trying to be the best player on the field week in and week out. I know how important this week is for our organization so I am ready to do whatever it takes to get this win. As an offense we are trying to really move the ball on every possession and try not to have any turnovers so we can help out our defense.

S: I believe I speak for the entire offense when I say this… To score points and entertain the Valavuori Live sponsored event for all the moneys worth!

 

 

 

Q4: Given that our OL Kari Partanen got himself onto the scoresheet last week – who do you think will make the biggest play on offence this week?

P: I feel this week Nula is primed for a big game. We are getting him more involved into the offense and I know he is ready to step up and make some plays.

S: I honestly think that number 1 and number 6 (Veeti and Marnold) will make something shake at the game!

 

Atte-Matias Jokinen:

Atte Jokinen #7 – Kuva: Mikko Mäkelä

Q1: Eaglesilla on tärkein ottelu edessä UNC:tä vastaan. Kuinka olette joukkueena valmistautuneet tulevaan peliin?

A: Me pidämme ylimääräiset joukkueharjoitukset järjestetään ja vastustajan pelifilmiä katsellaan niin paljon kun mahdollista.

 

Q2: Pelaat ensimmäistä kesää puolustuksen puolella ja olet kerännyt joukkueessa toiseksi eniten taklauksia. Miten kommentoisit omaa kauttasi? Mitkä ovat omat tavoitteesi UNC:ta vastaan?

A: Ehkä vähän yllättänyt itsenikin siitä miten luontevasti siirtyminen puolustuksen puolelle on käynyt. Tilastojen valossa henkilökohtaisesti sujunut hyvin mutta ei voi liian iloinen olla, jos joukkueen voittosarake näyttää nollaa. Oma tavoite on viedä pallo vastustajalta ja viedä se lepäilemään heidän maalialueelleen!

 

Q3: Ketä pelaajia tulevassa pelissä kannattaa seurata?

A: Tuomo Haltia tekee säkin tai pari ja Niko Hannula ottaa ainakin yhden touchdownin.

 

Q4: Ehkä se tärkein kysymys – hyökkäys vai puolustus?

A: ”Offence wins you games, Defence wins you championships”!

 

Sarjan pohjille asettuneet kotijoukkue Kotka Eagles sekä UNC taistelevat putoajan kohtalosta perjantain ottelussa. Kotka Eaglesin voittaessa joukkueet ovat tasapisteissä ja jumbosija ratkennee ylimääräisellä ottelulla. Vuorostaan tappiolla Kotka Eagles jää ahtaalle ja lopuista otteluista olisi saatava voitot, jotta joukkue säilyttää sarjapaikkansa Vaahteraliigassa. Kotijoukkue haluaa näyttää Valavuori LIVE:n isännöimässä ottelussa parastaan haasteista huolimatta. Nyt jos koskaan kannattaa saapua Karhulan keskuskentälle kannustamaan Eagles voittoon!

 

Get your Valavuori LIVE x Eagles tickets (or regular tickets) HERE!

No Replies to "Otteluennakko – Eagles vs. Crusaders 5.8"