Nesi Carpelan Eaglesin aloittavaksi pelinrakentajaksi

 

Eaglesin hyökkäyksen kapellimestarin roolissa tapahtuu muutoksia, kun viime vuonna välivuoden pitänyt Eaglesin pitkäaikainen pelinrakentaja Niclas ‘Nesi’ Carpelan tekee paluun kentille.

Aloittavaksi pelinrakentajaksi kaavailtu Niko Hannula joutuu jättämään pelaamisen toistaiseksi väliin muuttuneiden työkuvioiden takia, jotka eivät salli pienintäkään loukkaantumisriskiä. Niko siirtyy kuitenkin vahvistamaan Eaglesin hyökkäyksen valmentamista ja ottaa sieltä ison roolin.

Nesi tuli Kotkaan pelaajaksi ja valmentajaksi alunperin vuonna 2016 ja on pelaaminaan vuosina, yhdessä joukkueen kanssa, saavuttanut 41-7 rekordin, voittoprosentin ollessa kova 85%.

Nesin uraa emme tarkemmin lähde kertaamaan, mutta hän on tällä hetkellä suomen kokenein pelinrakentaja ja meriiteistä löytyy mm. valinnat jokaisen divisioonan vuoden pelaajaksi.

Nesin kommentit tästä uudesta, ehkä hieman yllättäenkin eteen tulleesta tilanteesta.

“Here we go again! Nyt tätä asiaa jo muutaman päivän sulatelleena alkaa oma innostus selkeästi kasvaa. On se hienoa ja kivaa päästä vielä kerran kentälle vanhojen ja uusien kavereiden kanssa.

Haluan tosiaan painottaa, että aloite tähän roolien vaihtoon tuli Nulalta (Niko Hannula) eikä minulta tai valmennukselta. ‘Alkujärkytyksestä’ toivuttua,olen nyt innoissani asiasta ja näen tässä paljon hyvää. Meillä offari ei ole mennyt ihan samalla tavalla kuin aikaisempina Eagles vuosinani, niin siitä on varmasti hyötyä, että kentällä on pelaajavalmentaja valmiina neuvomaan muita.

Lisäksi se, että nyt saadaan tosi hyvän fudisälyn omaava Nula aka young Belichick sivurajalle/katsomoon auttamaan hyökkäyksen koordinoinnissa on iso asia.

Tiedostan, että kilsoja alkaa olla alla, mutta pelasin parhaan kauteni vasta vuonna 2019 (48TD/10 ottelua), vuosi 2020 meni myös hyvin, lukuunottamatta finaalin sadefarssia ja kauden 2021 loukkaantumiset alkaa olla selätetty, joten uskallan toivoa, että vielä tästä koneesta yksi ok kausi saadaan ulos.”

No Replies to "Nesi Carpelan Eaglesin aloittavaksi pelinrakentajaksi"