Eagles & Wolverines -naiset farmisopimukseen kaudelle 2023!

Kotka Eagles Ladies ja Helsinki Wolverinesin naisten joukkue ovat tehneet farmisopimuksen kaudelle 2023. Kotka Eagles pelaa ensi kaudella naisten 1. divisioonaa, jossa joukkue ylsi viime kaudella finaaliin. Helsinki Wolverines pelaa tulevalla kaudella naisten Vaahteraliigaa sekä 2. divisioonaa. Wolverines on voittanut neljä suomen mestaruutta ja ollut finaalissa lukuisia kertoja, kuten myös viime vuonna. 

 

Farmisopimuksen myötä Kotka Eaglesin ja Helsinki Wolverinesin pelaajat voivat ensi kaudella pelata kaikilla kolmella sarjatasolla. Joukkueiden yhteistyö on jo alkanut ja kauden alkua odotellessa joukkueet mm. leireilevät yhdessä. 

 

Kysyimme molempien joukkueiden päävalmentajilta ja pelaajilta mietteitä farmisopparista. Tämä kausi on molemmille ensimmäinen kausi joukkueiden ruorissa. 

 

Kotka Eaglesin päävalmentaja Jarkko Hiitola. Wolverines on sinulle entuudestaan tuttu ja oletkin toiminut päävalmentajana molemmissa joukkueissa – mitkä fiilikset yhteistyöstä? 

“Erittäin hyvät fiilikset! On mukava nähdä off-seasonilla vanhoja tuttuja Hesoista jefun merkeissä. Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin tämä farmisopimus aikaiseksi. Kartoitimme heti off-seasonin alussa farmimahdollisuuksia Vaahteraliigajoukkueiden kanssa, mutta esteeksi tuli usein maantieteellinen sijainti. Kun kuulimme, että Wolvojen kehitysjoukkue ilmoittautui 2.divisioonaan aloimme heti toimiin. Wolvot ovat minulle hyvin tuttu joukkue ja tiedän, että siellä tehdään asiat oikealla tavalla. Tärkeintä tässä yhteistyössä on, että pystymme tarjoamaan Eaglesin kokeneemmille pelaajille mahdollisuuden pelata Vaahteraliigassa ja kokemattomille pelaajille hakea lisää pelikokemusta 2.divisioonassa. Samalla myös Wolvojen kehitysjoukkueen pelaajat pääsevät meidän riveissä hakemaan tärkeää 11v11-kokemusta Eaglesin riveissä. “

 

Elina Kero, olet Wolverinesin pitkäaikainen pelaaja, olet ollut mukana valmennuksessa ja tällä kaudella siirryit joukkueen päävalmentajaksi – mitä ajatuksia sinulla on farmisopimuksesta? “Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin, Eaglesin pelaajia on käynyt meidän treeneissä ja vastaavasti meidän pelaajia osallistui Kotkan leirille. Koen farmisopimuksen todella hyödylliseksi sekä pelaajille että joukkueille, niin treeneissä kuin kesän peleissä”

Helsinki Wolverinesin pitkäaikainen hyökkäyksen linjapelaaja ja maajoukkuepelaaja Anna-Kaisa Saarenpää – mikä fiilis sinulla on farmista? “ Kaikin puolin tosi hyvä fiilis! Ensinnäkin aivan huippua saada lisää joukkuekavereita ja toisekseen mahtavaa päästä vääntämään eri pelaajia vastaan jo reeneissä. Ja onhan tässä huikee mahdollisuus päästä kehittämään itseensä, kun kesällä reenien lisäksi on mahdollisuus pelata kolmekin kertaa viikossa. Ei varmasti tarvitse penkillä istua. Lisäksi onhan se selvää että tässä lajiaa laajalla materiaalla kauteen lähteminen on pelkkää plussaa! Ainiin ja onhan saunaillat parempia isommalla porukalla 😀 “

 

Haastattelimme myös Kotka Eagles Ladiesin pitkäaikaista pelaajaa Laura Karhua, jolle on kausi nro 8 jenkkifutiksen parissa. Olet tänäkin vuonna yksi Kotka Eaglesin naisten joukkueen kapteeneista – mikä fiilis farmisopimuksesta Helsinki Wolverinesin kanssa? 

“Farmi Wolvojen kanssa on hyvä juttu pelaajien kehityksen kannalta, koska se mahdollistaa rookieille vauhdin hakemisen kakkosesta ja sit taas halukkaat pääsee kokeilemaan liigaa. Pelaajien on mahdollista osallistuu useampiin treeneihin viikon aikana ja sitä kautta saada monipuolisempaa valmennusta ja treenii. Kauteen valmistautumisen kannalta plussaa on myös leirit missä pääsee treenaa isolla porukalla ja ottaan downeja vieraampia pelaajia vastaan.”
 

No Replies to "Eagles & Wolverines -naiset farmisopimukseen kaudelle 2023!"