Otteluennakko

Lauantaina 10.6 klo 18 kohtaavat kotijoukkue Kotka Eagles ja Oulu Northern Lights Karhulan keskuskentällä.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kertaalleen Pirkkala Spartansia vastaan ja tämän lisäksi Oulu kävi Vantaalla pelaamassa TAFT:a vastaan. Eagles lähtee otteluun ennakkosuosikkina voitettuaan selvästi ottelunsa Spartansia vastaan, kun taas Northern Lights on hävinnyt molemmat ottelunsa.

Vaikka Lights onkin sarjanousija, niin joukkueet ovat kohdanneet aikaisemminkin kaudella 2017. Tämän jälkeen paljon vettä on virrannut Kymijoessa ja molemmat joukkueet ovat muuttuneet käytännössä täysin vuosien varrella.

Kysyimme molempien joukkueiden valmennukselta ennakkoasetelmia lauantain otteluun.

Nesi Carpelan, Kotka Eaglesin OC ja pelinrakentaja. ”Oli hienoa saada onnistunut kauden avaus Pirkkalassa hieman haastavan off-seasonin jälkeen. Toinen puoliaika siellä oli jo tosi hyvää peliä ja nyt olisi tarkoitus jatkaa kotikentällä siitä mihin vieraissa jäätiin.

Oulu paransi selvästi peliään toisessa ottelussaan ja pelaavat meitä vastaan nyt jo kauden kolmannen pelinsä ja uskon heidän nousujohteisuutensa jatkuvan. Taidamme lähteä otteluun ennakkosuosikkeina, mutta ei lähdetä aliarvioimaan Oulua missään nimessä. Heillä on vahva juoksuhyökkäys RB Puranen ja jenkkivahvistus Herbinin johdolla. Heittohyökkäys on hieman yskinyt, mutta sielläkin löytyy taitoa mm. WR Iso-Möttönen on väläytellyt nopeuttaan. Puolustuksessa ainakin Herbin, Kullas ja Pylväs ovat olleet pelipäällä alkukaudesta.

Meillä on muutama avauskokoonpanon kaveri sivussa tämän ottelun, mutta mielestäni päästään hyvällä rosterilla liikkeelle ja tarkoitus on hyökkäyksen puolella jatkaa tasapainoista tekemistä eli liikuttaa palloa sekä heittäen, että juosten. Puolustuksessa näkisin meidän tärkeimmän tavoitteen olevan pysäyttää Oulun juoksuhyökkäys”

Joona Taina, Oulu Northern Lights HC ”Vantaalla viime viikolla parannettiin avausottelusta, mutta isoilla virheillä ja pallonmenetyksillä tehtiin ottelun voittamisesta edelleen itselle turhan vaikeaa. Näitä virheitä ei saa Kotkassa tulla ollenkaan, jos ja kun halutaan pisteistä taistella. Tarkoitus on parantaa edelleen ja varmasti erityisesti puolustuksen pitää olla todella terävää, jotta Nesi ja muu Eagles-hyökkäys saadaan pysymään kurissa.”

Tervetuloa Karhulan keskuskentälle viettämään jenkkifutislauantaita klo 18 alkaen!

No Replies to "Otteluennakko"