Otteluennakko

Sunnuntaina 18.6. klo 14 kohtaavat Kotka Eagles ja Wolverines Blue. Eagles ja Wolverines ovat kohdanneet viimeksi Vaahteraliiga kentillä kaudella 2022. Tätä ennen joukkueet ovat aiemmin kohdanneet vuonna 1. divisioonan finaalissa vuonna 2018.

Kummallakin joukkueella on allaan kaksi ottelua. Eagles on onnistunut voittamaan molemmat aiemmat ottelunsa, Wolverines on kuitenkin saanut hankalamman alun kauteensa häviten molemmat ottelut ennen sunnuntain kohtaamista. Ottelun ennakkosuosikkina pidetään Kotkan kotijoukkuetta.

Kysyimme molempien joukkueiden valmennukselta tunnelmia tulevaa ottelua kohtaan. Kotka Eaglesin hyökkäyksen koordinaattori sekä pelinrakentaja Niclas ”Nesi” Carpelan. ”Kausi on lähtenyt oikein hyvin liikkeelle. Ollaan päästy pelaamaan sellaista hyökkäystä mikä olikin suunnitelma eli tasapainoista juoksua ja heittoa. Puolustus on myös pelannut hyvin ja itseasissa tulee nyt vielä vahvistumaan aikaisemmasta. Kauden kolmanteen otteluun tulee vastaan vaikean alkukauden pelannut Wolverines Blue, ennakkosuosikkina joudutaan lähtemään, mutta wolvoilla oli huikea tasonnosto ekan ja tokan pelin välillä ja etenkin heidän puolustus pelasi oikein hyvän pelin. Uskoisin, että viime vuonna Wolvojen importtiarmeijaa vastaan pelaanneet Eagles äijät lähtee matsiin hyvällä sykkeellä kalavelkoja makselemaan. Lähdetään otteluun ihan samalla plänillä kuin kahteen ekaan ja luotetaan vahvasti, että päästään juhannustauolle 3-0 rekordilla”

Helsinki Wolverines päävalmentaja Pekka Lamminsalo. ” Sunnuntain ottelu Kotkaa vastaan on haaste, jota odotamme innolla. On sanomattakin selvää, että pelaamme kummallakin sarjatasolla todella nuorella joukkueella ja päätavoitteemme on tänä vuonna kehittää suomalaista ydintämme. Hyvä puoli ykkösdivarissa pelaamisessa on kuitenkin sarjan laatu: pystymme pelaamaan hyviä joukkueita vastaan ja ero Vaahteraliigan ja I-Divisioonan välillä on pienempi kuin esimerkiksi viime vuoden II-Divisioonan ja liigan välillä. Uskon siis, että haastamalla pelaajiamme mukavuusalueen ulkopuolelle, kehitymme yksilöinä ja joukkueena merkittävästi nopeammin.

Kotka Eagles on lähivuosina viime kautta lukuunottamatta tietenkin tunnettu Nesin johtamasta räjähtävästä hyökkäyksestä. Meille on tärkeää pyrkiä ensisijaisesti minimoimaan räjähtävät pelit ja etenkin pyrkiä pitämään oma hyökkäys kentällä. Nesi on vuosien varrella ollut henkilökohtaisella tasolla tuttu kilpakumppani: olemme valmentaneet vastakkain naisten sarjassa, pelanneet vastakkain useammalla eri sarjatasolla ja on Nesi pidemmälle menneisyyteen mentäessä myös valmentanut minua junnuissa. Sunnuntaista tulee ehdottomasti hauska päivä.”

Jenkkifutis on parasta paikan päällä. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon Karhulan Keskuskentälle klo 14.

No Replies to "Otteluennakko"