Otteluennakko

Kuvassa voi olla 5 henkilöä, jalkapallonpelaajaa ja teksti

Perjantaina 30.6. Karhulan keskuskentällä ensimmäistä kertaa ikinä kohtaavat Kotka Eagles sekä Vantaa Taft. Eaglesillä on pussissaan tällä hetkellä kolme voittoa, kun Taft on onnistunut pussittamaan vain yhden voiton kolmesta ottelustaan. Eagles lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Molemmat joukkueet ovat tällä viikolla palanneet sorvin äären Juhannus tauolta. Kyselimme molemmista joukkueista tunnelmia tulevan perjantain ottelusta. Kotka Eaglesin pelinrakentaja sekä hyökkäyksen koordinaattori Niclas ”Nesi” Carpelan.

”Kauden 4. ottelussa vastaan asettuu TAFT Vantaalta ja meidän leirissä ottelua odotetaan innolla. On hienoa saada kunnon vastus kahden turhankin helpon ottelun jälkeen. Ymmärtääkseni tämä on ensimmäinen kerta kun Eagles ja TAFT kohtaavat, joten siinäkin mielessä mielenkiintoinen ottelu. Itsekkin olen viimeksi Vantaalaiset kohdannut yli 10 vuotta sitten vuonna 2012, olettaisin, että joukkueessa tuskin on enää yhtään samaa pelaaja tuolta kaudelta. Vastaan tulee monipuolinen joukkue, joka pyrkii etenemään sekä heittäen, mielenkiintoa lisää myös, että TAFT pelaa kahta pelinrakentajaa vaihdellen ja pelaavat vähän eri pelikirjaa riippuen kumpi qb kehissä. Nyt tiedossa vihdoin viihdyttävä matsi, joten ei muuta kuin perjantaina Karhulaan katsimaan peliä!”

Vantaa Taftin päävalmentaja J-P Kuusisto

1. Millä fiiliksillä joukkue suuntaa Kotkaan perjantaina?

Ihan hyvällä. Joukkueella on halu näyttää mihin se kykenee.

2. Mihin hyökkäys/puolustus on keskittynyt tällä viikolla?

Hyökkäyksessä meillä jää paljon paikkoja käyttämättä ja toisaalta puolustus pelaa hetkittäin hyvin, mutta vaatii edelleen kehitystä. Fokus on ollut enemmän omassa tekemisessä ja virheiden korjaamisessa.

3. Kenen luulet tekevän isoimman pelin perjantain ottelussa?

Odotus on kova meidän puolustukselta, uskon että nyt tulee se onnistuminen mitä olemme heiltä odottaneet koko kauden.
Jenkkifutis on parasta paikan päällä! Tule kannustamaan kotijoukkue voittoon perjantaina Karhulaan, peli potkaistaan käyntiin kello 18.30!
Lippuja saatavilla lippu.fi palvelusta sekä portilta! Nähdään Karhulassa!

No Replies to "Otteluennakko"