Otteluennakko

Lauantaina 29.7. Karhulan Keskuskentällä pelataan Meripäivä Bowl. Kotijoukkue Eagles saa vieraita Tampereelta, kun Tampere Saints saapuu Kymenlaaksoon!

Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi Spagettimaljassa 2021, kun Kotka Eagles vei voiton mukanaan. Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat olleet tiukkoja, ja sitä voimme odottaa myös lauantain ottelusta, kun joukkueet taistelevat runkosarjan herruudesta.

Kyselimme molempien joukkueiden tunnelmia ennen ottelua. Niclas ”Nesi” Carpelan Kotka Eaglesin hyökkäyksen koordinaattori sekä pelinrakentaja kommentoi näin.

”Kauden so far tärkein peli edessä. Saintsin hyökkäys on ollu todella kovassa vedossa koko kauden. Erittäin vanha juoksuhyökkäys on saanut rinnalleen isojen pelien heittohyökkäyksen ja meidän puolustuksella tulee olemaan kädet täynnä pysäyttää sitä. Heillä on hyvä combo jenkki pelinrakentajassa ja jenkki runningbäkissä ja myös suomalaiset ovat pelimiehiä.

Menetettiin TAFT pelissä meidän puolustuksen tärkein pelaaja ja Meripäivätalkoot on sotkeneet viikon harjoitukset, joten idealitilanteesta ei otteluun lähdetä. Meillä on kuitenkin tasokas rosteri kotimaisia pelaajia puolustuksessa, joten luottoa löytyy. Toivottavasti saadaan kuitenkin hyökkäys rullaamaan tuttuun tyyliin ja mahdollisimman paljon pidettyä Saints hyökkäys sivurajalla. Tulossa on taatusti kauden tasokkain 1.divisioona peli, joten toivottavasti Meripäiväyleisö löytää paikalle. Vaikeista lähtökohdista huolimatta lähdetään ehdottomasti voittoa hakemaan ja tätä myöden kotietua loppukaudeksi”

Saints päävalmentaja Hannes Mattilan tunnelmia.

1. Millaisissa tunnelmissa matkaatte Kotkaan?
Tässä on sekä Tampereella että Kotkalla isot panokset pelissä. Runkosarja huipentuu tähän viikonloppuun, joten sekä odottava että innostunut ilmapiiri on havaittavissa pelaajissa.
2.  Mitä katsojat voivat odottaa ottelulta?
Tiukkaa peliä. Kumpikin joukkue on voittanut kaikki pelinsä ja nyt aika katsoa, kummalla rahkeet riittää runkosarjan voittoon.
3.  Kuka tekee isoimman pelin lauantaina?

Jessie Robbins Jr. on näyttänyt jo kykynsä sekä heitto- että juoksuhyökkäyksessä ja häneltä voimme odottaa lisää isoja pelejä.

Ottelu pelataan Karhulan Keskuskentällä klo 14! Lippuja saatavilla ennakkoon täältä. Portilla myös lipunmyynti. Paikalla Eagles kahvio, joka tarjoilee sekä suolaiset että makeat herkut ja tottakai myös fanituotteet! Anniskelukatsomosta vastaa tässäkin ottelussa The Bank!
Jenkkifutis on parasta paikanpäällä, nähdään Karhulassa!

No Replies to "Otteluennakko"