Välierän otteluennakko

Kuvassa voi olla 6 henkilöä, jalkapallonpelaajaa ja tekstissä sanotaan VALIERÄ EAGLES vs. SPARTANS 12.8. EAGLES EAGLES KARHULAN KESKUSKENTTÄ KLO 18.00

Kausi 2023 on edennyt siihen pisteeseen, että on välierän aika. Välierä pelataan Karhulan Keskuskentällä lauantaina 12.8. klo 18.00. Ennen ottelua järjestetään Kotka Eaglesin historian ensimmäinen U11/U13 turnaus, joten jenkkifutista on tarjolla koko päiväksi. Kotka Eagles saa välierään vastustajaksi Pirkkala Spartansin. Joukkueet kohtasivat runkosarjan toisella viikolla, kyseinen ottelu päättyi luvuin 17-48 Eaglesin napatessa voiton kotiin Pirkkalasta. Pyysimme kommentteja molemmilta joukkueilta.

Kotka Eaglesin Hyökkäyksen koordinaattori ja pelinrakentaja Niclas ”Nesi” Carpelan

”Tunnun toistavan itseäni, mutta jälleen toistaiseksi kauden tärkein peli edessä. Voitolla finaaliin ja tappiolla laulukuoroon. Todella vaikea valmistautuminen tähän otteluun ollut kyllä. Loukkaantumisia, mukaan lukien itseni ja flunssa-aalto ajanut joukkueen läpi. Sanomattakin selvää kuitenkin, että ainoastaan voitto tästä pelistä kelpaa ja taistellaan täysiä ettei meidän divisioona- finaaliputki katkea. Spartans on pätevä joukkue ja laittoi meidät kauden avauksessa tiukoille, etenkin ekalla puoliajalla. Heillä on tasainen joukkue, höystettynä muutamalla ihan divarin kärkipelaajallla, joten tosi hyvin saadaan pelata, jos jälleen finaaliin halutaan. Ilman sanahelinää, odotan tästä aidosti tiukkaa ja viihdyttävää matsia!”

Spartans päävalmentaja Toni Uusitalo

1. Missä tunnelmissa matkaatte välierään?

Viimeinen joukkueiden välinen kohtaaminen ei kerro koko totuutta. Loppukaudesta luokkantumisista kärsinyt Spartans on saanut rivejänsä kasaan ja taistelutahto on korkealla. Uusia kuvioita on hinkattu läpi kauden ja välierissä tullaan näkemään varmasti jotain mitä vastustajan valmentajat eivät ole osanneet scoutata. 

2. Mitä katsoja voi odottaa ottelulta? 

Ottelussa on paljon pelissä niin kentällä on varmasti tunteet pinnassa ja kukaan pelaaja ei tule säästelemään. Hyvää futista tiedossa

3. Kuka tekee isoimman pelin ottelussa? 

QB Daniel Tolonen on koko kauden ajan näyttänyt hyviä otteita. 1 divariin sopeutuminen on vienyt aikansa mutta tältä mieheltä on odotettavissa paljon tässä pelissä

 

Välierä pelataan Karhulan Keskuskentällä 12.8. klo 18.00. Lippuja saatavilla Lippu.fi palvelusta sekä portilta. Ottelussa palvelee Eagles kioski, josta saatavilla suolaiset ja makeat herkut sekä fanituotteet. Anniskelusta vastaa The Bank!

Tule ja kannusta Eagles kotivoittoon! Nähdään Karhulassa!

No Replies to "Välierän otteluennakko"