Kauden 2015 avainpelaajia uusiin haasteisiin

nulawilbergEaglesin edustusjoukkue on menettänyt muutamia avainpelaajia. Pelaajat ovat jättäneet Kotkan opiskelujen alkamisen muualla pakkakunnalla ja työn perässä siirtymisen takia.

suurimpiin menetyksiin kuuluu Niko Hannula joka teki hienoa jälkeä rookie kaudella, toimien pelinrakentajana sekä laitahyökkääjänä. Niko muutti Helsikiin ja löytyy kaudella 2016 Wolverines miehistöstä. Wolverinesiin liittyi niin ikään myös Markus Petman. Petman pelasi jo 2015 kaudella Wolverinesissä, mutta siirtyi kesken kauden Kotkaan.

Menetyksiin lukeutuu myös Antti Wilberg, joka pelaa kauden 2016 Hämeenlinnassa. Opiskelemaan Tampereelle siirtynyt Antti oli Eaglesin runkopelaajia jo kaudella 2013.

Lauri Silen palaa kauden Kotkassa pelaamisen jälkeen Kuopion väreihen. Lauri toimi Hyökkäyksen linjassa centterin paikalla.

Lahdenhurjat Rapo, Ampuja ja Nieminen olivat osa Eaglesin puolustuksen onnistumisia kaudella 2015. Kaudella nämä Eaglesissa pari kautta lainassa olelet vahvistukset pelaavat piristyneen Lahti Panthersin riveissä.

Muita varmoja menetyksiä kaudelle 2016 on: Pasi Töytäri, Ville Kerttula, Janne Sulin, Riku Mäkinen ja Saku Lehtola.

 

No Replies to "Kauden 2015 avainpelaajia uusiin haasteisiin"