Perjantain pelaajauutisia part II


PALUUMUUTTAJIA JA UUTTA VERTA

Kotka Eagles vahvisti hyökkäyksen takakenttäänsä kirjoittamalla sopimukset Niko Hannulan, Ville Hämäläisen ja Ottopekka Leskisen kanssa.

Hannula ja Hämäläinen ovat Helsingissä asuvia Kotkan poikii, jotka nyt tekevät paluun Eagles-rosteriin Helsinki Wolverinesista. Jyväskylästä kotoisin oleva Ottopekka Leskinen asuu nykyään myös Helsingissä ja edusti viime vuonna 1. divisioonassa East City Giants joukkuetta.

Hämäläisen viimeiset tilastomerkinnät ovat kauden 2016 III-divisioonan finaalista. Hän oli isossa roolissa hankkimassa Tinamaljaa Kotkaan juoksemalla Oulua vastaan 254 jaardia ja kaksi maalia. Tilastot otteusta: http://www.northernlights.fi/tilastot/season2016/m3dfinal.htm#GAME.IND

Hämäläisen kauden 2016 tilastot ovat muutekin komeaa luettavaa – 1142 juoksujaardia ja 10 TD:tä.

Ottopekka Leskinen oli viime vuonna ECG:n ahkerin kiinniottaja ottaen viidessä ottelussa 19 kiinnottoa, edeten niillä 419 jaardia ja tehden 6 maalia. Vaikka Leskinen onkin uusi pelaaja Eagles joukkueeseen, niin pelinrakentaja Carpelanin kanssa he pelasivat yhdessä vuonna 2015 Hämeenlinnassa, jolloin Leskinen oli myös joukkueensa johtava kiinniottaja.

Hannula esiintyi viime vuonna Wolverinesissa ainoastaan puolustuksen puolella, mutta Kotkassa hänelle istutetaan monipuolisempaa roolia ja tullaan näkemään ensisijaisesti hyökkäyksen puolella laitahyökkääjänä. Todella hyvän pallosilmän ja kädet omaava Hannula teki viime kaudella Wolverines paidassa 13 taklausta, 3 maahanlyöntiä ja otti yhden syötönkaton.

  • Mikä sai teidät palaamaan Eagles paitaan ja mitkä fiilikset Hämis ja Nula?

Hämäläinen: ”Oon sen verran ylpee kotikaupungista ja ”kasvattajaseurasta”, ettei paljo paremmalta voi tuntuu. Eagles joukkueen pukukoppi jätkineen on mulle kuin koti.”

Hannula: ”Mahtavalta tuntuu heittää taas siivet selkään rakkaassa kotikaupungissa! Nyt mummoki jaksaa tulla kattomaa kotimatseja”

Päävalmentaja Carpelanin kommentit:

”Mahtava nippu tärkeitä vahvistuksia hyökkäyksen takakentällemme. Leskinen ja Hannula tulevat vahvistamaan laitahyökkääjäkalustoamme ja heidän myötä se on nyt todella hyvässä iskussa. Hämäläinen tulee taas saamaan todella ison roolin meidän juoksuhyökkäyksessä. Olen nähnyt kaikkien näiden jätkien otteita kentällä, joko ihan kentänlaidalta katsottuna tai katsomosta ja olen todella tyytyväinen, että he ovat meidän rosterissa kaudella 2018!”

 

Kuvat © Anu Tiilikainen ja Mikko Mäkelä

 

 

No Replies to "Perjantain pelaajauutisia part II"